steun ons via :


Dierenlot digicollect




Teaming


Of door aankopen
via onderstaande button :



SponsorKliks, gratis sponsoren!



leef mee met de Kittenmand op Facebook

Heeft u vragen over een kitten of wilt u meer informatie ? Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de sitebeheerder



Introductie
adoptieprocedure
Thuis gezocht
 Speciale aandacht
Ook meedoen?
Kitten gevonden?
Gastgezin forum
Vrienden van de kittenmand
Gastenboek
Kittenkrabbels
Nieuws
Welkom
op de site van stichting "de Kittenmand"

Kittenopvang via gastgezinnen in Tilburg eo. is begin 2006 opgezet door Monique van den Biggelaar en staat vanaf 8 april 2008 op de kaart als Stichting De Kittenmand.
In februari 2024 staat de kittenteller op 2404. Een hele prestatie voor een team van vrijwilligers. Het geeft ook de noodzaak van opvang aan.
Nog velen zullen hulp en een goede verzorging nodig hebben.
Bij De Kittenmand staat een compleet team van dierenvrienden dag en nacht, geheel op vrijwillige basis, klaar voor de opvang van deze kittens.
Van pasgeboren tot enkele maanden oud. (Soms komt ook het moedertje mee.) Bij De kittenmand staat voorop dat alles wat geboren is een kans op overleven moet krijgen. We doen er dan ook echt alles aan om de kleintjes een kans op een goed leven te geven.
Uiteraard staat castratie/sterilisatie, tijdens de juiste leeftijdfase, bovenaan op het wensenlijstje in de hoop dat we de voortdurende toeloop van kittens enigszins kunnen afremmen.

Op deze site vindt u informatie over de stichting, en via de pagina "Thuis gezocht" en "Speciale aandacht" stellen we de kittens aan u voor die geadopteerd kunnen worden.
Ook kunt u via telefoon of mail gevonden kittens melden die door de kittenmand kunnen worden opgenomen. Tot slot is er nog de pagina "Kittenkrabbels" waar u verhalen kunt lezen over de kittenmand en over kittens die bij ons binnenkomen.
Mocht u interesse hebben in een van de kittens, lees dan ook de pagina "adoptietraject" even door.
Veel plezier op deze website!


op 11-07-2024 zijn er 2442 logeetjes opgevangen

Wilt u dat wij doorgaan? Steun ons dan met uw gift svp rekeningnummer NL 86 SNSB 078 327 4289 t.n.v. st. De Kittenmand
Steunt u liever via een sms-donatie? Dat kan ook. SMS 'donatie 2291' naar 1008. Met dank! Elk bedrag is welkom.


©2007 stichting "de Kittenmand"