Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Zelda en Dushi


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Dushi
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in mei 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers grijs
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Zelda
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in mei 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cyprs grijs met een oogje
 • Bijzonderheden : Zelda mist een oogje
 • Status : geplaatst

~ Dushi en Zelda ~

Dushi (poes, geboren mei 2023) en Zelda (poes, geboren mei 2023) zoeken samen een gouden mandje, Ze zijn gechipt en gesteriliseerd en hebben hun entingen gekregen.
~ Dushi~

Dushi is een aanhankelijk en lief poesje dat zich ontpopt heeft tot een echte schootkat.
Of je nou aan de keukentafel aan het werk bent of met een dekentje op de bank zit, ze houdt graag luid spinnend je schoot warm.
Ze vindt het trouwens prima om haar schoot te delen met een van de andere katten in huis en ook ligt ze regelmatig met een andere kat in hetzelfde mandje.Als ze niet op schoot ligt houdt ze graag contact met je door naar je te miauwen of te 'praten'. Zo maakt ze ook graag duidelijk dat ze iets van je wil, een schoot om op te zitten, aaitjes of lekker eten. Want Dushi is ook dol op eten, vooral op natvoer. Als ze dat krijgt bewaakt ze soms grommend haar bakje.

Tussen het suffen en eten in is Dushi ook makkelijk over te halen om te spelen, bijvoorbeeld met een hengeltje. Door het huis rennen met een andere kat tijdens het 'gekke halfuurtje' is ook aan Dushi besteed. Op dit moment krijgt Dushi hypo-allergene brokjes.
Het gastgezin kan u hier meer over vertellen.~ zelda~


Zelda is een bescheiden en zachtaardig poesje dat graag eerst de kat nog even uit de boom kijkt. Ze komt dan nieuwsgierig vanaf een klein afstandje kijken waar je mee bezig bent. Als Zelda de tijd krijgt en rustig benaderd wordt, komt ze uiteindelijk voorzichtig een eerste aaitje halen.

Met nog wat meer tijd kiest ze er mogelijk zelfs voor om op een rustig moment tegen je aan te komen zitten of zelfs op schoot. Ze houdt dus zeker van gezelligheid, maar heeft de ruimte en tijd nodig om die zelf op te zoeken.Zelda is daarnaast een echte onderzoeker die graag alle hoekjes van het huis wil verkennen. Zelda heeft maar een oogje, door een ontsteking moest haar andere oogje verwijderd worden. In een bekende en rustige omgeving weet ze zich echter goed te oriƫnteren en is ze niet belemmerd in het spelen met de andere kittens in huis of met een speeltje of stukje karton.

Wel zoeken we voor Zelda een huisje waar ze binnen of in een volledig afgesloten tuin kan blijven, zodat het met haar beperkte zicht voorspelbaar blijft.

Dushi en Zelda komen uit een ander nestje, maar hun gezellig en rustige karakters passen goed bij elkaar. Ze zoeken dan ook samen een nieuw huisje.
Loopt uw hart al een beetje over van liefde voor deze 2 lieve poesjes? Kom dan eens kennismaken.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"