Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Ylja
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : rond 20 augustus 2017 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar Lapje, donker bovenop snoetje
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Ynna
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : rond 20 augustus 2017 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar lapje, donker rechterkant snoetje
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Yara
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : rond 20 augustus 2017 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar lapje, donker linkerkant snoetje
 • Status : geplaatst


Ylja, Ynna en Yara, 3 zusjes. Rond 20 augustus 2017 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze alle 3 welkom zijn. Drie kleine poesjes helemaal alleen, hooguit drie dagen jong, onder de vliegeneitjes en schreeuwend van de honger. Zo werden ze gevonden deze lieve, mooie schatten. Met liefde groot gebracht met de fles. Ups en downs, maar ze zijn er super doorheen gekomen leest en kijkt u zelf maar.

Inmiddels zijn ze niet zo klein meer en vol energie. Drie ontzettend sociale poesjes die dol zijn op aandacht en niet graag alleen zijn. Wanneer je thuiskomt staat er een mooi welkomst comité voor je klaar, die alle drie om het hardst kopjes geven, spinnen en om aandacht vragen.Met deze drie hoef je niet bang te zijn voor kou, want als een warm dekentje liggen ze lekker bij je. Een grote schoot om op te liggen in dan ook een vereiste ;-) Met zijn drieën ravotten ze wat af. Dol zijn ze op elkaar, wanneer ze wakker zijn altijd in de weer en vaak met z'n drieën. Is er ergens een alleen dan hoor je een zacht piepje en wanneer je dan terug roept komen ze alle drie aan snellen.Ze zijn overigens ook altijd gezellig in de ruimte waar wij zijn. Wel oppassen geblazen dat je niet over ze valt. Spelen met balletjes, muisjes of gewoon een propje papier, eigenlijk wordt van alles speelgoed gemaakt. Met hengeltjes spelen vinden ze wel echt geweldig. Ook met andere katten en kinderen kunnen ze goed samen.Het leuke aan deze drie dames vinden wij de kleuren combinatie van deze drie eenheid. De een heeft links een zwart gekleurd oog, de ander rechts en de derde heeft beide gekleurd. Soms wel een uitdaging om ze uit elkaar te houden hoor.~ Ylja ~


Ylja, bovenkant snoetje is donker, is wat rustiger in alles eigenlijk. Ze is erg lief en knuffelt erop los maar oppakken is niet haar favoriete ding. Je kunt haar prima oppakken maar dan wil ze zich graag weer los wurmen. Ze komt graag bij je liggen en ook op schoot maar meestal is die al bezet door de andere twee dames en dan neemt ze genoegen met ernaast liggen of wanneer je ligt komt ze op het uiteinde van je benen en soms plant ze zich er toch gewoon tussen. Ze is gewoon snel tevreden.Ondanks dat ze de smalste is, is ze toch ook echt dol op eten. Ze staat hierin altijd naast Ynna en eet alles wat ze voorgezet krijgt.~ Ynna ~


Ynna, rechterkant van snoetje is donker, de dapperste van de drie. Altijd in voor avontuur. Ze is in alles het eerste. Zien de twee zusjes dat het veilig is zullen ze zich weer snel samenvoegen. Ynna is dol op alles wat te eten is en is er als de kippen bij wanneer er wat lekkers uitgedeeld wordt. Het enige wat ze niet eet is leverworst.Ze is dan ook de grootste van de drie. Ynna vind alles prima, heeft geen moeite met oppakken en is dol op knuffelen.~ Yara ~


Yara, linkerkant van snoetje is donker, is wat verlegen en kijkt soms even de kat uit de boom maar wanneer het haar veilig lijkt (dat is al heel snel) komt ze heerlijk kroelen en op schoot liggen. Ze is hier meestal de eerste die op schoot kruipt en komt regelmatig even een knuffel halen.Yara vindt het niet vervelend om opgepakt te worden en is meestal als tweede in de rij.
Maar wanneer ze een speeltje heeft dat ze niet wil delen dan laat ze het niet zomaar afpakken door haar zussen. Yara eet altijd wat langzamer dan de andere twee dus even opletten dat het eten niet onder haar neus vandaag gegeten wordt is wel aan te raden want zelf maakt het haar niet veel uit.

Bent u ook zo verliefd geworden op deze drie eenheid?
Neem dan gerust contact op met De Kittenmand zodat er een kennismaking gepland kan worden. Houd er wel rekening mee dat u bedolven zal worden onder kittens. Probeer ze dan nog maar eens te weerstaan.

Het is echt de bedoeling dat ze alle drie bij elkaar blijven en alle drie welkom zijn bij u. We gaan ze niet uit elkaar halen.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

Graag vragen we aandacht voor het volgende:
Zondag 24 december is de laatste adoptiedag bij De Kittenmand in 2017. Elke verandering en verhuizing geeft stress bij de katjes.
Na Kerst verhuizen en dan gelijk het vuurwerkgeweld er overheen is iets teveel van het goede.

De eerstvolgende adopties na 24 December zullen daarom pas vanaf 3 Januari 2018 gaan plaatsvinden als betreffende katjes voldoende zijn hersteld van de vuurwerkknallen.
Reageer dus tijdig als u belangstelling heeft voor adoptie van Kittenmandkatjes. Zodat we vooraf en tijdig een kennismaking kunnen inplannen.
Als het een match is gaan we ze graag voor u reserveren.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"