Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Vicky Debbi


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
 • Naam : Vicky
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in september 2015 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers met rood
 • Bijzonderheden : Vicky is gesteriliseerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Debbi
 • Geslacht : poesr
 • Leeftijd : in september 2015 geboren
 • Kenmerken : europese lapje
 • Bijzonderheden : Debbi is gesteriliseerd
 • Status : geplaatst

Debbi en Vicki, geboren in september 2015, beiden gesteriliseerd. Bij plaatsing gechipt en gevaccineerd. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.

Debbi en Vicki logeren NIET binnen De Kittenmand maar krijgen via deze website wel alle kansen om een liefdevol thuis te vinden.
Deze dametjes hadden het geluk een grote dierenvriend op hun pad te krijgen die zich hun lot erg aantrok. Zo werden ze door haar van straat gehaald en gesocialiseerd.
Nu wordt het tijd dat Debbi en Vicki samen een eigen thuis krijgen.Debbi


"Hoi, ik ben Debbi, ik ben een klein lapjes poesje met een schattig snorretje en hele mooie diepgroene ogen.
Samen met mijn grote zus ben ik op straat geboren en moest wennen aan het leven in een huis. Het was moeilijk voor ons in het begin, allemaal vreemde geluiden, geuren en tweebeners.
Echter begon ik al snel het speelgoed te ontdekken. Vooral met de ballenbaan hou ik iedereen in huis wakker.
Wanneer ik daarmee uitgespeeld ben ga ik kijken of er speelmuisjes of andere speeltjes te vinden zijn.

Ik kan goed alleen spelen maar het tofste vind ik het om achter een speeltje aan te jagen zoals een hengeltje met een speeltje eraan of samen met zijn zusje dingen ondernemen.Ik heb geleerd dat aaien heel fijn is en vraag daar ook al om.
Dan weet ik niet in hoeveel bochten ik mij moet wringen om overal geaaid te worden.
Ik wil dan nog wel graag zien waar je mij aanraakt, want van een onverwachtse aanraking, schrik ik nog een beetje.
Laatst ben ik zelf al op schoot geklommen, maar dan moet je nog wel heel stil zitten hoor.

We zoeken een thuis waar we samen welkom zijn. Mijn zus en ik vullen elkaar namelijk goed aan, wat ik niet durf, dat durft zij en omgekeerd.
Naast mijn zus ben ik gek op alle andere katten hier in huis.
Wanneer ik een van hen zie, ga ik heel hard spinnen, en probeer ik van alles om hun aandacht te trekken of loop achter hen aan.
"
~ Vicky ~


" Hoi, ik ben Vicki en in tegenstelling tot mijn kleine zusje ben ik meer het beschouwelijke type.
Ik observeer graag alles vanuit een strategisch punt en mijn donker getekende vacht komt me hierbij goed van pas. Hier in huis lig ik het liefst in de hangmat aan de krabpaal in de woonkamer.
Van daaruit kan ik goed zien wat er allemaal gebeurt en kan ik ook afkijken hoe de andere katten in huis alles doen.

Wanneer ik zie dat er snoepjes uitgedeeld worden, kom ik wel uit mijn hangmat om te kijken of ik ook wat kan krijgen hoor. Of ik loop door naar de keuken want ik weet dat daar het eten vandaan komt.

Nu durf ik wel in de woonkamer te liggen, maar in het begin snapte ik helemaal niet waar die vreemde stemmen en lichtflitsen ineens vandaan kwamen.
Nu weet ik dat er niets engs aan de televisie is. Voor harde geluiden ben ik eigenlijk niet bang.
Oke, met de stofzuiger vlak langs mijn mandje gaan is misschien nog iets teveel van het goede, maar voor de rest, schrik ik eigenlijk niet van de huishoudelijke geluiden.
Mensen vind ik stiekem toch wel gezellig. Wanneer zij bij mij zitten of staan, geven wij elkaar een knipoogje en ga ik mij wassen of lekker liggen slapen.
Alleen aanhalen gaat mij nog een stapje te ver. Ook dit ben ik aan het afkijken van mijn zusje en de andere katten in huis.

Ik schrik nog wel van nieuwe mensen in huis, denk daarom dat ik wel tijd nodig heb om te wennen in een nieuw huisje. Op termijn wil ik waarschijnlijk wel graag een fris neusje gaan halen, kijk nu al vaak naar buiten, misschien een balkon of tuintje waar ik veilig naar buiten kan?

Eerst werd er gedacht dat wij mensen niet leuk zouden vinden en misschien weer buiten moesten gaan leven, daarom heeft de dierenarts ter herkenning na de castratie een knipje in onze oren gegeven. Gelukkig vinden we het binnen toch wel erg leuk en zijn daarom op zoek naar een liefdevol thuis waar personeel woont dat ons begrijpt en de tijd geeft om te wennen.

Wilt u ons de kans geven om verder op te groeien en te bloeien als huiskat, neem dan contact op met Natascha via natascha.zwerfkat@gmail.com

Debbi en Vicki logeren NIET binnen De Kittenmand.
Als u informatie wilt over of belangstelling heeft voor deze 2 dametjes kan De Kittenmand u geen verdere informatie geven.
Contactpersoon voor Debbi en Vicki is Natascha via natascha.zwerfkat@gmail.comterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"