Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen
Troeby en Dieske zijn gecastreerd


Algemene informatie :
  • Naam : Troeby
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in april 2018 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam :Dieske
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2018 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Status : geplaatstTroeby en Dieske, dikke vrienden. Troeby is in april geboren. Dieske in mei.
Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd.


Twee kornuiten op zoek naar een thuis waar ze samen welkom zijn.
Pas op want als u komt kennismaken dringen ze zo je hartje binnen. Het zijn 2 deugnieten die enorm van het leven genieten. Spelen het liefst met 3 speeltjes tegelijk. Als je een wit dopje gooit is de kans groot dat Dieske hem bij je terugbrengt. Als je een speeltje op de kast legt haalt Dieske het eraf. Bang dat hij is dat jij later niet meer weet waar je het gelaten hebt.

Troeby helpt graag in huis. Ligt naast de stofzuiger te kijken of je hem wel goed gebruikt.
Helpt mee om het tafelkleed op de tafel te krijgen en loopt met je mee zodat je je nergens eenzaam hoeft te voelen. Gaat op je voeten en schoenen zitten als je even weg moet, en laat merken dat hij het helemaal niets vindt dat je gaat, en samen begroeten ze je als je weer thuis komt.

Je moet als personeel wel bedacht zijn op alle ondeugendheid die een kat in zich kan hebben als je deze 2 schatten in huis haalt. Geloof me...ze gaan je verrassen. Positief hoor maar het blijft ook even meekijken voor hun eigen veiligheid.

Sprintjes achter elkaar aan, trap op trap af, spelen met de ballenbaan en speelstokjes hebben ook gelijk de aandacht. Gaan graag de grote krabpaal in. Niet via de tussenplankjes maar gewoon buitenom via de sisalpalen. Met kattensnoepjes hebben ze niet zoveel maar stukje broodbeleg vliegen erin.
Ze hebben het liefst het natte voer. Voor Troeby hoeft die brok niet zo.


~ Dieske ~

Dieske komt niet zo snel uit zichzelf voor een kroel of knuffels maar als hij merkt dat je hem graag die aandacht wilt geven gaat hij daar helemaal in op. Zit soms zelfs als een konijntje op zijn achterpootjes om met zijn kopje je hand te raken voor een knuffel.

~ Troeby ~

Troeby is helemaal een deugniet en mag soms ook nog worden afgeremd.
Hij moet de grenzen soms nog leren. Je maakt hem reuze blij als hij de nacht op je bed mag doorbrengen. Zal dan ook op het voeteneind blijven liggen om in de ochtend een knuffel te komen geven en even aandacht voor hem alleen te vragen.


Bij binnenkomst in De Kittenmand had hij een oogtrauma. Met een spoedoperatie in Dordrecht hebben we het oogje, en het zicht, kunnen behouden. Hij heeft alle behandelingen en het vele zalven prima doorstaan en hield zich als was in je handen.
Zo'n goed karaktertje zit erin.


Ook de vele ritten naar de oogspecialist waren geen probleem. Zet ook nu nog een reismand klaar en hup...hij zit erin. Klaar voor de reis.
Maar voordat hij en Dieske met u mee mogen gaan hebben we graag eerst een kennismaking.

Wilt u dat bezoekje aangaan dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"