Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Lola


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Tiggy
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in april 2015 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar Cypers met beetje wit
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Moon
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : in mei 2015 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar Cypers met wit
 • Bijzonderheden : Moon is gecastreerd
 • Status : geplaatst

Tiggy (poesje) en Moon (katertje). Mei 2015 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar deze 2 knuffels samen welkom zijn.
~ Tiggy ~


Tiggy is ontzettend speels en actief, een spring in het veld en gek op alles wat beweegt.
Daarnaast wordt zij erg enthousiast zodra zij jou ziet en komt meteen zodra je haar roept. Samen met broertje Moon rent ze het hele huis door.

Vergeleken bij haar broertje is Tiggy een lieve pittige tante die haar mannetje staat.
Bijvoorbeeld zodra zij de hond ziet, rent zij er op af, maakt zich groot (terwijl zij echt een ukkie is) en laat de hond meteen weten dat met haar niet te sollen valt, zoooo schattig!
Tiggy vindt het heerlijk om 's nachts tegen je aan te slapen.
Soms moet je ook uitkijken voordat je op je bed springt want de kans is groot dat zij onder de dekens / het dekbed ligt. Kusjes geven en knuffelen doet ze erg graag. Zodra je haar ziet en aanraakt gaat het motortje aan en kan zij heerlijk genieten van de aandacht.

Andersom is het heerlijk genieten van deze geweldige lieve schat in huis. Ga je ergens zitten dan zijn deze 2 gelijk van de partij en komen dan graag op schoot. Liefst samen op een schoot. Optimaal genieten dus.

Vermoedelijk door een virusje dat Tiggy op jonge leeftijd heeft doorgemaakt ligt er een waasje over een oogje. Bij onderzoek door een dierenarts blijkt dat ze gewoon kan zien met dit oogje en ook de pupil reageert normaal.
Het oogje hoeft niet behandeld te worden.
Soms lijkt het waasje minder te worden maar niemand weet of het echt helemaal gaat verdwijnen. Uit niets blijkt dat ze hier last van heeft. Kom het ervaren bij de kennismaking.
~ Moon ~

Moon is een echte knuffelbeer.
Zusje Tiggy is de lieve pittige tante van de twee en Moon is de lieve goedzak. Hij komt graag bij je op schoot liggen zodra je op de bank gaat zitten en hij kan enorm ontspannen en slap in je armen wegzinken wanneer je hem oppakt.

Hij is dan ook zo enorm zacht van aard en lichaam dat het heerlijk genieten is om hem tegen je aan te houden en te kroelen. Samen met zijn vriendjes racet hij het hele huis door en daarna laat hij zich door hen verzorgen wanneer ze samen in de mand liggen.

Moon is ontzettend gemakkelijk in de omgang en vindt het heerlijk om kusjes en knuffels te krijgen. Zodra hij jou ziet gaat het motortje aan. Vooral van massages kan hij heerlijk genieten.
Deze katjes hebben samen een hele geweldige band en zijn ook haast altijd samen.
Vandaar dat we een thuis zoeken waar ze alle 2 heel erg welkom zijn.
Kom maar eens kennismaken en ervaar de vriendschap van deze katjes.

Voor een eerste reactie ontvangen we graag een email via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"