startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Tess
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in november 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad
  • Status : geplaatst


Tess, november 2016 geboren. Heeft de enting gekregen, draagt een chip en is gezond verklaard.Tess is een bijzondere poes. Ze is ontzettend lief, heeft graag contact met je en is ontzettend speels.
Ze rent vrolijk spelend door het huis. Ze kletst er lief op los en loopt gezellig mee om supervisie te houden op alles wat je in huis doet. Tess is heel vriendelijk: ze ligt graag voor je voeten op haar rug te rollen, om haar vriendschap te tonen.

Ook geeft ze in de lucht kopjes richting jou. Ook toont ze haar liefde door aan je handen te likken. Maar (en dat is het bijzondere): ondanks al haar positieve signalen vindt ze daadwerkelijk aaien alleen op bijzondere gelegenheden leuk en dan ook nog eens vooral op haar buik. Hoe bijzonder is dat.
Eigenlijk heeft ze het veel te druk met spelen en haar liefde voor jou te tonen om geaaid te worden.
Handen lijkt ze ook een beetje eng te vinden.Tess is pas 18 maanden oud en een netjes opgevoed katje met een hoop pech in haar jonge leven.
Zij is geboren in huis 1, te jong geadopteerd door huis 2, die haar doorverkocht aan huis 3.
Daar bleek ze totaal niet overweg te kunnen met de andere kat des huizes, dus nu is ze op zoek naar huis 4 dat echt een voor altijd thuis moet gaan worden.
Tess is een prachtig schildpadpoesje met bijzonder mooie ogen.

We plaatsen Tess het liefst in een huis zonder andere huisdieren of kleine kinderen. Een rustig thuis, met ruimte, zou het beste bij haar passen.
Tess is ingeent, ontwormd, gechipt en gezond.

Wordt u die grote vriend voor de rest van haar leven? Wilt u Tess een vooral altijd thuis gaan bieden?
Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via :
info@kittenmand-tilburg.nl

De Kittenmand is geen partij in deze aankomende adoptie maar geeft Tess de kans via deze website het juiste personeel te vinden.
Als we een mail van u mogen ontvangen kunnen we u de contactgegevens geven van het zeer betrouwbare adres waar Tess nu logeert. Kom eens kennismaken met Tess als dit verhaal u aanspreekt.


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"