Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administratorBijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Jimmy
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in augustus 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart-wit
  • Status : geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam : Suzy
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in augustus 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad
  • Status : geplaatst

Bloem (poesje, cypers) en Harry (katertje, rood met wit) beiden op 2 september 2016 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.Vanaf het moment dat Suzy en Jimmy bij ons kwamen, hadden we door dat dit tweetal heel speciaal is!
Het zijn ras-optimisten en totaal niet bang voor de buitenwereld of onze grote kater Kid. Hun karaktertjes verschillen als dag en nacht, maar de band is onafscheidelijk.
Het is daarom ook een must dat deze lieverds voor altijd bij elkaar blijven.~ Jimmy ~


Dit stoere jonge katertje is ondeugend, grappig en energiek.
Jimmy houdt van mensen en mensen houden van Jimmy. Hij klimt, rolt, rent en stoeit en komt 5 minuten later vrolijk op je schoot zitten.

Dit zwart/wit gevlekte kitten zal niet snel piepen of boos zijn en spint heel de dag door omdat hij, eigenlijk altijd wel, tevreden is.
Onze kat Kid en Jimmy zijn dikke maatjes geworden, vanwege de vastberadenheid en lieve karakter van Jimmy. Jimmy vindt het heerlijk om op je schoot te liggen en heeft heel veel aandacht en liefde nodig (ook van zijn zusje Suzy!)~ Suzy ~


Suus is een schoonheid om te zien.
Ze is wat voorzichtiger dan haar broertje en kijkt graag de kat uit de boom. Maar als ze eenmaal op haar plekje is, geeft ze je al haar liefde.
Net als Jimmy, zit ze graag op je schoot (vaak doen ze dit met z'n tweeen tegelijk!).

Als haar broertje haar uitdaagt om te stoeien, is ze totaal niet bang en zal ze de uitdaging aangaan.
Ze vindt slapen heerlijk, maar kan ook uren zoet zijn met leuke speeltjes of kijken naar welke grappige fratsen Jimmy uithaalt.Dit tweetal verdient een heel goed, warm en liefdevol huisje!
Samen zijn ze een team en daarom mogen ze alleen samen De Kittenmand verlaten. Ze hebben personeel nodig dat het heerlijk vindt om ze te vertroetelen en te knuffelen.
Voor andere katten zijn ze niet bang en verwelkomen ze graag. Het allerleukste aan broertje en zusje: waar je ook bent in huis, ze zullen je altijd opzoeken en samen als een warm dekentje op je schoot gaan liggen!
Spreken Suzy en Jimmy u aan? Kom dan eens kennismaken. Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via: info@kittenmand-tilburg.nl"terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"