Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Flower Kinkajou


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Lilo
  • Geslacht : Poes
  • Leeftijd : in juni 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Sumo
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst

Sumo en Lilo, broer en zus. Juni 2016 geboren. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip. Lilo is gesteriliseerd en Sumo gecastreerd.

Sumo en Lilo zijn broer en zus. Ze zijn samen met nog een broertje bij een winkelcentrum onder een rij winkelwagentjes aangetroffen.
Zo maar ineens waren ze daar. Waarschijnlijk al vele uren hadden ze daar gezeten voordat er een melding van werd gemaakt.
Ze waren inmiddels verschrikkelijk bang geworden van al dat rammelend geweld en hadden er duidelijk een trauma van opgelopen.

Ze hebben echt wel een tijdje nodig gehad om daarvan bij te komen.
Maar met liefde en geduld is ook dit weer goed gekomen. Nu zijn ze zover, dat ze op zoek kunnen naar een gouden mandje waar ze beiden welkom zijn~ Lilo ~

Lilo is een lief zachtaardig poesje.
Ze is heel tevreden en ontzettend speels. Ze is vooral erg dol op haar-elastiekjes.
Ze durft ze nog niet uit je hand te pakken, maar als je hem vast hebt durft ze er wel tegenaan te tikken met haar pootje. Heel zachtjes en heel voorzichtig. Lief he.


Dit voorzichtige zit in haar karakter. Ze komt namelijk wel heel dicht bij je zitten en als je tegen haar praat gaat ze op haar gemak zitten luisteren en zie je haar oortjes bewegen, maar.... ze wil nog niet aangeraakt worden. Zodra je probeert haar aan te raken gaat ze weg.
Ze draait hier volledig mee in huis, laat zich volop zien, loopt gezellig rond en speelt en stoeit met haar broertje.~ Sumo ~

Sumo is een heerlijk speels en grappig katertje.
Hij ziet overal een spelletje in. Hij speelt heel graag met speelgoedmuisjes. Als er een wikkel of plastic rietje op tafel ligt zal hij die zeker van tafel pakken om er uitgebreid mee te gaan spelen.
Ook ballonnen vindt hij helemaal geweldig en mocht er per ongeluk 1 klappen, nou daar schrikt hij niet eens van, zo stoer is hij. Hij is dol op visjes kijken in het aquarium en kan zich daar heel lang mee bezig houden. Als hij er toch eens bij kon....

Als er vreemde mensen op bezoek komen verstopt hij zich eerst veilig, maar van lieverlee komt hij wel weer tevoorschijn. Geduld met hem is dus wel een must. Hij is dol op zijn zusje en samen spelen en stoeien ze volop. Ook elkaar een flinke wasbeurt geven hoort er natuurlijk bij.
Sumo is dol op zacht voer en kattensnoepjes en is daar helemaal niet kieskeurig in. Wat voor zacht voer, maaltijd zakjes of blikvoer het ook is, het maakt niks uit, hij vindt alles lekker.
Sumo laat zich regelmatig lekker aaien en ook oppakken vindt hij niet erg. Als hij er even geen zin in heeft loopt hij hard weg, maar meestal vindt hij het heerlijk en geniet hij ervan.Wij zijn op zoek naar een thuis waar ze beiden welkom zijn.
Naar een baasje die het geen probleem vindt dat Lilo nog meer tijd nodig heeft om aan de hand te wennen en nu nog niet geaaid wil worden.
Een baasje die ook begrip heeft voor Sumo als hij even geen zin heeft in een aai of in het begin wegkruipt omdat hij eerst zal moeten wennen aan een nieuwe omgeving.

Het liefst bij een rustig thuis zonder kleine kinderen, waar ze de kans krijgen om volledig zichzelf te zijn en zich verder te ontwikkelen.
Bent u degene die deze lieverds die kans wil bieden? Kom dan zeker eens kennismaken met ze.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"