Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Floris Sofie


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Floris
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 4 juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers grijs
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Sofie
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 4 juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers grijs
  • Status : geplaatst

~ Floris en Sofie ~

Floris en Sofie, broer en zus. 4 Juli 2023 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Floris ~

Floris en Sofie hier, het knuffelteam van je dromen! Ik ben Floris en ik ben samen met mijn zusje Sofie op zoek naar iemand om ons leven mee te delen! Ik moet je eerlijk vertellen, wij zijn echte slaapkopjes en kroelers.We houden ervan om lekker languit te slapen en daarna heerlijk in bed te knuffelen. Maar dat betekent niet dat we de hele dag lui zijn hoor! We zijn namelijk ook dol op het maken van biscuits, vooral een specialiteit van mij ( Floris) als ik het mag zeggen!En laten we het hebben over eten, we zijn altijd in voor een goede maaltijd, vooral dat natvoer zoals ze het noemen , jummy!! Na het eten vind ik het leuk om samen met mijn zusje of met jou te spelen, want ik ben dol op plezier maken en genieten van het leven. En dan begint het hele riedeltje weer opnieuw: slapen, knuffelen, biscuits maken, eten, spelen en repeat!
~ Sofie ~
Wat betreft mijn zusje der persoonlijkheidskenmerken, die houdt nog meer van knuffelen dan ik, ongekend, ze houdt van knuffelen met een passie die grenst aan een olympische sport.

Dan ben ik behoorlijk avontuurlijk, dat is Sofie eigenlijk helemaal niet, ik zou graag in mijn forever home een kleine veilige tuin willen, gewoon beetje doorheen struinen, kijken naar alles wat beweegt en alle geurtjes in me opnemen, daar droom ik nu al een beetje van.
Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en uit mijn comfortzone te stappen. Maar bovenal zijn we gewoon rustig en ontzettend lief, met hoofdletters! En altijd in voor een knuffelsessie.
Nu, zijn wij hier dus op zoek naar een forever home- of je nu een man of een vrouw bent, dat maakt ons niet uit, ook vinden wij het niet erg als er kinderen of andere huisdieren zijn.
Wij geloven dat liefde geen grenzen kent. Heb jij/ jullie plek in je hart en huis voor ons, de tijd om te knuffelen?

Laten we dan samen genieten van luie zondagochtenden in bed, knusse filmavondjes op de bank en natuurlijk eindeloze speel momenten creƫren. Wie weet kunnen we zelfs een knuffelworkshop organiseren - ik ben er zeker van dat we daar de beste in zouden zijn!
Als je denkt dat we een match zijn, stuur mij en mijn zus dan zeker een berichtje.
Sweet dreams en knuffels, Sofie en Floris

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"