Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Sara
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in april 2019 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam : Tommie
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : half april 2020 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar Zwart met witte pootjes
  • Status : geplaatst

~ Sarah en Tommie ~

Sarah, moederpoesje, met haar kitten Tommie (katertje) zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
Beiden hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
Moedertje Sarah is gesteriliseerd.
Sarah is in april 2019 geboren haar kitten Tommie op 14 april 2020.~ Sarah~

Sara is halverwege mei 2020 samen met haar vijf kittens bij de Kittenmand gekomen en is al die tijd een lieve en zorgzame moeder geweest voor haar kleintjes.
Maar Sara is meer dan een moederpoes, veel meer.

Ze is ook een speelse jonge kat die ervan houdt achter een muis of haar favoriete pluisballetje aan te gaan.
En als ze die dan gevangen heeft, dan loopt ze er trots mee weg en miauwt ze het hele huis bij elkaar om iedereen te laten zien wat ze gevangen heeft.


En ook ravotten met haar kittens doet ze graag.
Met haar smalle achterpootjes springt ze in het spel soms wel een meter de lucht in en vliegt dan de kamer door, terwijl haar kittens haar vol bewondering nakijken of juist nog harder achter haar aan gaan.
En Sara vindt het allemaal even leuk.

Ze is ontzettend lief en zachtaardig en kan je met haar mooie groengele ogen intens en vol verwachting aankijken.

Ze houdt ook van eten en van snoepjes, maar ze heeft soms wel wat moeite daar maat mee te houden. Het helpt haar beperkte porties te geven die ze rustig alleen kan opeten. Dan schrokt ze niet en merkt ze zelf wanneer ze vol zit.

Zodat ze zich daarna tevreden op de bank of in een stoel kan nestelen en lekker kan gaan liggen slapen. Want uiltjes knappen doet ze graag.

Voor Sara zoeken we een huisje met een (afgesloten) tuin, waar ook haar zoontje Tommie welkom is. Een thuis waar ze samen lekker kunnen spelen, ravotten, ontdekken en slapen. En knuffelen natuurlijk. Dat ook.


~ Tommie ~

Haar kitten Tommie is een bijzonder mooi katertje en doet wat Oosters aan, met zijn oren die net wat breder op zijn koppie geplaatst zijn en zijn licht loensende blik.
Zijn zwarte vacht met witte sokjes past hem goed, want Tommie is soms echt een held op sokken. In het gastgezin weet hij met grote snelheid de open trap naar de zolder op te schieten.
Maar als hij daarboven is uitgekeken en weer naar beneden wil, blijft hij luid miauwend bovenaan de trap staan omdat hij niet meer naar beneden durft.
Dat onbesuisde is ook typisch Tommie; met zijn ferme katerlijfje vliegt hij met volle energie op zijn zusjes af, die regelmatig hard wegrennen om aan zijn enthousiaste worstelpartijtjes te ontkomen.
En rennen doet hij ook graag, dus dan schiet hij er meteen achteraan. Al gaat ook dat niet altijd met evenveel precisie; een ongeplande botsing met de deur is geen uitzondering voor deze wildebras.


En na al die drukte en avonturen, kan Tommie zich net zo makkelijk volledig overgeven aan een welverdiende tuk. Liefst tegen een van zijn zusjes of mama aan.
Want Tommie is niet graag alleen. Tommie is een katertje dat volop aanwezig is, maar wel graag even de kat uit de boom kijkt als het gaat om mensen.
Maar geef hem een paar dagen tot een week en zijn favoriete snoepjes, en je kunt hem aaien, optillen en kriebelen op zijn buik.

Samen met mama Sara is Tommie op zoek naar een thuis met afgesloten tuin, waar er volop ruimte is om te rennen en samen te spelen en waar Tommie van tijd tot tijd een lekker snoepje toegestoken krijgt. Deze knuffelkater is er klaar voor om stapje voor stapje steeds dichterbij je te komen.

Heb jij een plekje in je hart vrij voor hen samen? Dan ga je daar geen spijt van krijgen. Het zijn schatten. Allebei!

Bent u het personeel dat daar helemaal voor wil gaan?
Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"