Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Lola Lola


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Ruby
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Saffier
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in juni 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar room/wit met beige
  • Status : geplaatst

Ruby en Saffier, broer en zus. Juni 2015 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
Ruby is gecastreerd. Saffier is gesteriliseerd als ze met u meegaan.
Ruby en Saffier, broer en zus, zijn 2 prachtige en hele gezellige katjes.
Toen ze hier kwamen waren ze erg bang. De hele dag zaten ze veilig achter de bank en af en toe kwamen ze erachter uit om te komen eten.
Van liever lee begon het vertrouwen in de mensen steeds meer te komen en nu zijn ze al zover, dat ze uit je hand eten.

Ruby laat zich zelfs al heerlijk aaien als ie iets lekkers te eten krijgt en kan daar luid spinnend van genieten.
Als je voorzichtig je hand naar hem uitsteekt tikt hij er zachtjes met zijn pootje tegenaan. Een soort high five gebaar. Zo lief.

Saffier durft al uit je hand te eten en als het lekkers erg in de smaak valt blijft ze daarna je hand nog even aflikken en heel zachtjes aan je vingers knabbelen.
Aaien vindt ze nog wat eng, maar heel af en toe mag het wel even als ze wat lekkers te eten heeft. Als je tegen haar praat gaat ze met gespitste oortjes voor je zitten luisteren en kijkt je dan met een scheef koppie, met haar grote blauwe ogen, heel doordringend aan.
Zo schattig.
Beiden zijn hele slimme katjes. Kattensnoepjes opzoeken die verstopt zijn, vinden ze prachtig en na er eerst uitgebreid mee gespeeld te hebben als ze gevonden zijn worden ze smakelijk opgegeten.
Ze spelen en stoeien wat af samen. Sprintjes trekken, haasje over en koprollen maken kunnen ze als de beste. Ze doen werkelijk alles samen en zijn heel sociaal naar andere katjes. Meerdere katjes in huis is voor dit koppel totaal geen probleem.
Beiden zijn dol op zacht voer en vooral Ruby weet dat wel duidelijk te maken met een heel langgerekt miauwtje, zo schattig.
Speelgoedmuisjes zijn hun favoriete speelgoed en daar kunnen ze zich uren mee vermaken. Ook een speeltje aan een hengeltje vinden ze leuk.

Het zijn echt schatjes, maar zullen nog wat tijd nodig hebben om verder uit hun schulp te kruipen. Wilt u met ze aan de slag gaan en gunt u ze de liefde, de tijd en de aandacht om zich verder te ontwikkelen?
Kom dan zeker eens kennis met ze maken. Het zijn hele gezellige leuke katjes en met de nodige liefde en aandacht zullen ze steeds aanhankelijker worden, want dat zit zeker in ze.
Ze hebben het zo goed naar de zin bij het gastgezin dat vooral Saffier zich uit de voeten maakt als het gastgezin de camera in de hand neemt.
Zij denkt waarschijnlijk...zo lang ze mij niet goed op de foto krijgen...komt er ook niemand kennismaken.
Daar kan ze zich natuurlijk wel eens in vergissen. Reageer zeker als het verhaal u aanspreekt en u toch, voor deze fase, genoegen neemt met de foto's.

Ruby en Saffier zoeken personeel met kattenervaring.
Een thuis waar ze de tijd krijgen om in alle rust te wennen aan de nieuwe situatie en zo het vertrouwen kunnen gaan opbouwen met hun baasjes. Dat zal tijd vragen maar als u over de juiste ervaring beschikt heeft u daar begrip voor, en krijgen ze die tijd. De combinatie met kleine kinderen vinden we minder passend.

Ruby en Saffier zoeken een voor hen veilig plekje op als er voor hen vreemden in huis komen. Dat is dus ook als u komt kennismaken. Toch is die kennismaking goed als eerste stap. De beschrijving over de karaktertjes van de katjes is afkomstig van het gastgezin en geeft dus aan hoe ze zijn als ze in normale doen zijn.

Maar wij vermoeden dat er nog veel meer in deze katjes zit. Op de juiste plek met de juiste baasjes zal het zeker genieten gaan worden.
Maar het zal tijd vragen. Is dat voor u geen probleem? Zijn ze welkom in uw leven?
Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een email via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"