Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
 Bibi WillyBijzonderheden : in koppels te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Bibi
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : in oktober 2022 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
 • Bijznderheden : gecastreerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Willy
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : half juni 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar rood met veel wit
 • Bijznderheden : gecastreerd
 • Status : geplaatst~ Bibi en Willy ~

BB (ofwel Bibi) en Willy. Katers. Bibi is in oktober 2022 geboren.
Willy half juni 2023.
Ze hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Bibi ~


In het begin dachten we dat BB het tienermoedertje van het clubje was, maar het bleek een heuse liefdevolle zachtaardige kater te zijn die de zorg op zich genomen had voor 3 kittens. Hoe lief is dat.

Ze zijn nog steeds een heerlijk clubje samen. Er wordt nooit te hard gestoeid, naar de kattenbak gaan doen ze het liefst allemaal tegelijk en als er eentje brokjes gaat eten, vinden anderen dat meestal toevallig ook een heel goed idee (terwijl die brokjes er gewoon de hele dag staan).Ze hebben zich ontwikkeld tot heerlijk speelse rakkertjes die zelfs steeds meer van aaien beginnen te houden en geregeld staat BB vooraan voor de eerste aaitjes. Hij lijkt nog niet helemaal de rust gevonden te hebben om daar nou eens lekker voor te blijven liggen. Maar hij lijkt er wel van te genieten.

Als hij de kans krijgt, komt BB ook op bed bij je liggen. Heerlijk vindt hij dat. 's Ochtends, als hij hoort dat je wakker bent, komt hij zijn eerste aaitjes al halen. Heerlijk dat gekriebel over je rug. Soms rolt hij genietend op zijn rug, maar buikje aaien is nog wel een brug te ver.Bij de komst van onbekende mensen zoekt hij eerst nog een veilig plekje.
Heel bijzonder is hoe hij zich heeft ontfermd over zijn kleinere maatjes, zeker in het begin. Ze lagen geregeld alle drie boven op hem en hij poetste ze alsof hij hun mama was. En nog steeds vindt hij het heerlijk om samen ergens in een mandje te liggen. Of te ravotten.

Hij doet zijn dutjes op de krabpaal in vol zicht en is dan lekker ontspannen. Omdat het een snoepkont is, viel hij gelukkig met snoepjes te paaien en van paaien...komt aaien. Het is ook nog eens een echte goedzak. Hij is gek op een laserlampje! Dan wordt hij helemaal wild. En de stofzuiger vindt hij juist he-le-maal niks, dan verdwijnt hij en blijft hij weg tot de stofzuiger is opgeruimd.
BB zoekt een plekje waar hij de ruimte krijgt om steeds verder uit te groeien tot een gezellig bescheiden knuffelaar en speelmaatje.
Bij het gastgezin is hij "tienerproof" gebleken.

BB kan het goed vinden met Willy en die brengt hij graag mee naar zijn nieuwe thuis. Dan kan het voor hem blijven zorgen en samen dingen ondernemen blijven voortgaan.
~ Willy ~

Willy heeft zich ontpopt tot een relaxte dude. Hij snapt helemaal dat mensen heel aardig kunnen zijn. Je kunt er gewoon naar toe lopen en over zijn ruggetje aaien. Easy peasy!
Willy is gek op lekkere hapjes en brokjes en natvoer. Jammie! Daarna lekker tegen een van de harige maatjes aankruipen en kopjes uitdelen en lekker samen een dutje doen.
Spelen is natuurlijk ook hartstikke gezellig. Lekker rondrennen en de trap op en af vliegen. Maar wel het liefst met een maatje. Alleen spelen is saai. Gewoon lekker op ontdekking gaan en de wereld verkennen is favoriet. Hij is altijd de eerste om iets nieuws uit te proberen. Willy is dus gewoon een heel gezellig goedgemutst katertje dat zich zelfs lekker over de buik laat aaien als hij je kent.
Nou, dit klinkt toch wel heel erg gezellig met deze mannekes in huis.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlen gaan we een kennismaking plannen.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"