Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Puma Luna


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Puma
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : half mei 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad (beige achterpoot en kin)
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Luna
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : half mei 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar Schildpad (wit puntje aan staart)
  • Status : geplaatst

Puma en Luma, 2 zusjes, half mei geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.


"Hallo allemaal, wij zijn Puma (beige achterpoot en kin) en Luna (beige teentjes voor en wit puntje op staart).
Wij zijn 2 zusjes. We hebben de kleur schildpad, ja rare naam he want wij zijn juist super snel. Alles lekker ontdekken en racen. Echt cool joh, en heel hoog klimmen in de grote krabpaal.
En ooo ja als er maar eten is dan zit vooral Luna vooraan hoor. Dan komt ze ook een kroel halen.Luna trekt meer naar de vrouw des huizes en volgt haar waar zij gaat.
Puma trekt meer naar de man des huizes en gaat lekker bij hem op schoot liggen of achter hem in de bureaustoel. Voldoende plaats innemend om heerlijk te kunnen liggen. U kent dat wel.

We kruipen ook graag bij opvangmams op de bank en we mogen allebei ook 's nachts bij haar slapen. Dat is helemaal genieten. Maar als dat bij ons volgende thuis niet mag begrijpen we dat ook hoor. We hebben elkaar en zoeken elkaar dan wel op om te slapen. Als we overdag genoeg liefde krijgen is dat een prima deal.
Er zijn hier ook grote katten en dat vinden wij helemaal oke.We zoeken personeel dat ons veiligheid en veel liefde kan geven.
Personeel dat begrijpt dat we eerst even moeten wennen op onze nieuwe plek voordat we ons helemaal durven geven.
Ons moedertje heeft ons al heel jong ingegeven dat we 2 prachtmeiden zijn en dat we altijd voorzichtig moeten zijn als nieuwe mensen op ons pad komen. Eerst even afwachtend zijn, dan voorzichtig toenadering zoeken en als het goed voelt...volledige overgave.
Maar dat vraagt tijd bij een mooie meid. Begrijpelijk toch?!Denk jij nou na het lezen van dit stukje nou dat kunnen wel eens mijn maatjes voor het leven worden of wil je nog meer weten over onze avonturen dan kun je voor het eerste contact een mailtje sturen naar info@kittenmand-tilburg.nl .

Wij willen wel met z'n tweeen een gouden mandje vinden want zonder elkaar kunnen we echt niet. Pootjes en kroeltjes van Puma en Luna"
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"