Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Pocahontas Maja


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Pocahontas
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 1 mei 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met zwart

  • Status : geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam : Maja
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 1 mei 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart
  • Status : geplaatst

Maja en Pocahontas, twee zusjes. Kittens van moedertje Paz. Op 1 mei 2015 geboren. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip.
~ Maja, ondeugend huppeltje ~


Maja (spreek je uit als "Magaa" en is Spaans voor "leuk") is helemaal zwart en na Pocahontas de kleinste uit het nest.
Ze loopt niet maar huppelt. Ze gaat vrolijk door het leven. Niets staat haar in de weg.

Ook Maja moet je niet onderschatten. Klein en slank, maar een waardig tegenstandster in serieuze vechtpartijen met haar grote broertjes. Klimmen en klauteren kan ze als de beste, maar dan ook nog eens op een elegante manier.

Ze wil alles weten en is dan ook ondeugend. Hoe maak je de kattenbak schoon? Wat zit er achter een kastdeur, hoe krijg je die en het kattenvoer dat daarachter staat open en wat komt er allemaal op de televisie? Want daar gaat Maja gewoon ook even voor zitten.
Maja komt al echt op schoot slapen. Eerst een knuffel en massagescene en dan urenlang een tukje doen. Het is echt een lieverdje.
Met een mauwtje vraagt Maja om je aandacht. Dan heeft ze honger of wil ze opgetild worden omdat ze ergens niet bij kan.
Twee allerliefste oogjes kijken je aan, je kunt niet meer weigeren.

Maja zie je veel samen met Pocahontas, ze slapen ook vaak bij elkaar.
Wij plaatsen Maja dan ook samen met Pocahontas.~ Pocahontas, stoere kleine meid ~

Pocahontas (Spaans voor "kleine ondeugd") is een van de kittens van Paz.
Ze is prachtig getekend. Met haar zwarte 'beschermertjes' en helmpje op lijkt ze op een kleine skateboarder of rugbykeeper. Lekker stoer.

Ze is het kleinste meisje uit het nest, maar doet in het geheel niet onder voor haar (veel) grotere zusjes en broertjes, ravotten met hen gaat haar als de beste af. Ze is klein maar dapper.

En onvermoeibaar loopt ze met haar (veel te grote) prooien het huis door, waarbij ze dan ook gromt. Niets of niemand die ze onderweg tegenkomt mag die van haar afpakken.Pocahontas is ook een pienter meisje. Ze heeft snel door hoe iets werkt en gaat daarmee dan aan de slag. Achter de luxaflex en touwjes van gordijnen hebben haar bijzondere aandacht. Ze is dol op de cursor van de computer en als een kast eenmaal open is geweest, heeft ze dat goed onthouden voor een volgende keer.

Pocahontas kan je lang en aandachtig aankijken. Ze wordt graag geaaid, gaat er dan helemaal voor liggen en spint de longen uit haar kleine lijfje. Ze komt al op schoot slapen als ze moe is, maar alleen nadat het hele ritueel van lang aaien ook heeft plaatsgevonden. Het is echt een lieverdje.

Pocahontas heeft een bijzondere band met Maja, haar kleine zwarte zusje. Wij plaatsen Pocahontas dan ook graag samen met Maja.

Mogen deze stoere kleine meid Pocahontas, en het ondeugende huppeltje Maja, bij u komen wonen? Voor een kennismaking ontvangen wij graag een email via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"