Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Cato en Pom


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Cato(otje)
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in augustus 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Pom
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst

~ Cato en Pom ~

Cato, moederpoesje, cypers met wit, is geboren in augustus 2022. Ze is gechipt, heeft haar entingen gehad en is gesteriliseerd. Pom, katertje, zwart-wit, is geboren in mei 2023. Hij is gechipt, heeft zijn inentingen gehad en is gecastreerd. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Cato ~


Cato is een heerlijk rond poesje met twee prachtige groene ogen, waarmee ze wakker en welbewust de wereld in kijkt.
Ze heeft een grappige witte tekening op haar snuit die helemaal uitwaaiert naar een spierwitte buik en dito sokjes aan haar pootjes. Voordat Cato bij de Kittenmand kwam, had ze nog niet eerder met mensen in huis geleefd. Ze is geboren en getogen in een paardenstal, waar ze dit voorjaar op jonge leeftijd mama werd van twee kittens.
Inmiddels is ze helemaal bekend met de kleine en grote geneugten van het binnenleven, zoals slapen op warme kleedjes of onder zachte dekentjes, spelen met haar favoriete witte speelgoedmuis en lekker brokjes eten. En mensen vindt ze ook helemaal te gek.
Bij thuiskomst staat ze vaak vooraan om je met kopjes en luid gespin te begroeten en ook bezoek kan op haar aandacht en interesse rekenen.
Ze is graag bij je in de buurt en krult zich met regelmaat rond je benen als je in de keuken staat of loopt lekker voor je voeten als je de trap op gaat. En als ze vindt dat het alweer te lang geleden is dat ze je gezien heeft, dan meldt ze zich bij je met een zacht tikje op je been of arm en steekt ze haar kopje vragend in de lucht, in afwachting van een klein kroelletje achter haar oor of onder haar kin. Dat ze met veel tevredenheid en genoegen in ontvangst neemt. Cato is een heerlijk relaxt en zelfstandig meisje dat op zoek is naar een warm en fijn thuis, samen met Pom.
~ Pom ~
Pom is een vrolijk, lief en zachtaardig mannetje. Hij heeft een prachtige zwarte-witte tekening en een heerlijk cool loopje. Met zijn soepele slanke lijfje gaat hij graag zo gestrekt mogelijk liggen en hij kijkt je graag in de ogen. Soms haast verliefd, soms vragend of onderzoekend, maar altijd met aandacht. En ook zijn zacht piepende - totaal niet bij zijn stoere jonge kittenkater lijf passende - miauwtje is om te smelten zo lief.Het allerleukste is misschien wel dat hij je ’s ochtends als de wekker gaat, wakker komt maken door met zijn zacht roze neusje je huid aan te tikken en je een klein likje in je gezicht of op je arm te geven. Hij houdt er erg van om achter zaken aan te rennen. Een brokje, een veertje aan een touwtje of een balletje, hij vindt het allemaal leuk.Brokjes laat hij zich niet ontglippen en worden direct smakelijk opgegeten, maar een balletje komt hij opgewekt terugbrengen, net als een hondje, zodat het nogmaals gegooid en door hem gepakt kan worden.

Zo kan hij enthousiast blijven spelen. Het enthousiasme en de snelheid waarmee Pom aan komt rennen als je hem roept, maakt duidelijk dat hij er oprecht van geniet om bij “zijn” mensen te zijn en samen met hen te spelen, te slapen en te knuffelen. Een heerlijk mannetje dat positief in het leven staat en er volop van geniet!
Cato is de mama van kitten Pom en samen hebben ze het hartstikke fijn. Je ziet ze regelmatig achter elkaar aan rennen, waarbij ze elkaar flink uitdagen.
En ze zijn graag bij elkaar in de buurt; als er een gesloten deur tussen hen in zit, laten ze beiden met flink wat miauwen weten dat ze daar niet van gediend zijn.

Regelmatig tref je ze samen aan, zittend voor het raam, turend naar wat er buiten gebeurt. Of ze liggen allebei gestrekt op de vloer, in afwachting van een volgend spelletje of het volgende maaltje. En ook ’s nachts liggen ze graag bij elkaar in de buurt.

Kortom, dit is een lief en fijn duo dat voor veel gezelligheid, liefde en energie in huis zorgt.
Bent u eigenlijk al verliefd op deze schatten? Kom dan eens kennismaken.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"