Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Pip
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in februari 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met beetje wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Puck
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in februari 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst

Pip (poesje) en Puck (katertje), in februari 2016 geboren, hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar we samen welkom zijn.

"Hallo, wij zijn Pip (vrouwtje, zwart met een klein beetje wit bij de voetjes en het neusje) en Puck (mannetje, zwart met wit) en we zijn eind februari 2016 geboren.

Wij zijn allebei apart op straat gevonden, maar zijn door De Kittenmand samen in een gastgezin geplaatst. We hebben elkaar helemaal gevonden en willen elkaar nooit meer kwijt.
Daarom willen wij graag samen een nieuw thuis vinden.
We hebben de enting(en) al gekregen en dragen een chip."

Pip


"Ik wacht meestal samen met Puck voor de slaapkamerdeur, vooral omdat ik heel nieuwsgierig ben.
Wel ben ik een beetje voorzichtig. Af en toe mogen we in de slaapkamer spelen en ik probeer als de deur open gaat snel naar binnen te glippen en me te verstoppen onder het bed.
Dat is trouwens iets wat ik heel leuk vind, me overal verstoppen, in dozen, onder meubels, onder dekens, eigenlijk maakt het me niks uit. Ik vind het helemaal geweldig als ik me verstop en Puck me dan probeert te pakken.

Dan kijk ik vanuit mijn verstopplaats naar Puck en af en toe laat ik mijn pootjes zien. Soms ren ik heel snel weg en dan hoop ik dat Puck achter me aan komt. Dan stoeien we samen en rennen we om de beurt achter elkaar aan.
Soms heeft Puck geen zin meer om te spelen en dan ben ik heel blij als mijn baasjes allemaal speeltjes tevoorschijn toveren.
Vooral het hengeltje met het belletje eraan vind ik leuk. Sowieso vind ik het erg interessant als er iets beweegt in huis, dan ga ik altijd gelijk kijken.

Ik wil alles ontdekken en kom graag overal. Ik weet dat ik niet overal mag komen, en als mijn baasjes dan een beetje boos aan komen lopen, dan kijk ik heel schuldbewust naar ze op en ren ik snel weg, hihi.
Meestal vind ik het het leukst om op ontdekkingstocht te gaan en te spelen, maar nu ik de omgeving al wat beter ken, kom ik ook steeds vaker naar je toe om lekker te knuffelen."


~ Puck ~


"Ik mis je als je 's nachts gaat slapen en kan niet wachten tot je uit de slaapkamerdeur komt.
Daarom zit ik vaak geduldig voor de deur te wachten. Als je er dan eindelijk bent spring ik op je schoot en ga ik heel hard spinnen als je me aait.
Ik vind het nog wel moeilijk om stil te zitten.
Ik vind het veel leuker om op en neer te lopen en helemaal in je nek te klimmen en je overal te likken.

Ik hou ook heel erg van eten. Ik weet dat ik 's ochtends als je uit de slaapkamer komt ook eten krijg.
Als ik denk dat je eten neer gaat zetten ren ik gelijk naar de hoek toe waar de bakjes altijd staan. Soms eet ik mijn eten heel snel op en dan probeer ik nog wat van Pip in te pikken, maar helaas houden de mensen hier me dan tegen.Naast af en toe flink knuffelen en smullen van dat lekkere vlees, hou ik ervan om rustig in mijn nestje in de krabpaal te liggen.
Soms vind ik het ook leuk om te spelen, vooral met mijn adoptiezusje Pip.
Dan rennen we samen door de hele kamer en stoeien we erop los.

Onze nieuwe krabpaal hebben we ook helemaal ontdekt: links om de paal, rechts om de paal, schuin naar boven, en weer naar beneden, de krabpaal is ideaal om de ander af te schudden.
Bij wie o wie mogen we door met ons leven en genieten van alles wat op ons pad komt?
Kunt u ons die liefdevolle plek vinden? Mail dan zeker naar info@kittenmand-tilburg.nl zodat ze een kennismaking kunnen gaan regelen."
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"