Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Ziggy


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Ricky
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : half april 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Pickles
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 1 mei 2021 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad met beetje wit
  • Status : geplaatst

~ Ricky en Pickles ~

Ricky, katertje, half april geboren. Pickles, poesje, 1 mei geboren. Hebben beiden 2 entingen gekregen en dragen een chip als ze met u meegaan. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn. Mogen wij u voorstellen aan onze gastkittens Ricky en Pickles.


~ Ricky ~

Ricky is een prachtige kater, cypers met witte accenten. Hij is een stoere beschermengel. Hij komt je regelmatig opzoeken voor een kriebeltje, en kan daar heel erg van genieten. Pickles heeft een mooie blauwgrijze schildpad vacht. Zij rent blij naar je toe als ze aandacht krijgt. Pickles is een paar weken jonger dan de andere kittens, maar dat mag de pret onderling niet drukken.~ Pickles ~

Pickles kwam wat later bij het gastgezin maar kwam, zag en overwon! Ze was nergens bang voor, vond alles en iedereen om haar heen geweldig leuk.....behalve hond Bailey, maar dat heeft maar een paar dagen geduurd. Ricky ontfermde zich over haar en dat heeft ervoor gezorgd dat ze snel alles om haar heen accepteerde. Als ze moest rusten ging Ricky zelfs samen met haar liggen dutten.


De weken verstreken en de kleintjes werden langzaam groot en sterk. Ze spelen nu grote delen van de dag, rennen en vliegen door het hele huis. Geen hindernis lijkt te groot en wie in de weg zit wordt gewoon overlopen in hun spel. De krabpaal, speeltjes, doeken op de bank en zelfs onze volwassen katten worden in hun spel betrokken.


En als ze dan eindelijk moe worden zoeken ze een plekje waar ze gezellig kunnen gaan liggen luieren. Dat kan zijn samen of alleen....op de bank, op de krabpaal, in een krabton, op een stoel, op de vensterbank of gewoon lekker op de koele tegelvloer.


Op z’n tijd worden ze allemaal graag geaaid en kunnen daar heerlijk van genieten, tot ze afgeleid zijn natuurlijk, want het blijven per slot van rekening katten.Ze zijn allemaal goed gegroeid en helemaal klaar om aan het grootste avontuur van hun leven te gaan beginnen: De grote zoektocht naar hun belangrijkste mensen voor het leven!


I.v.m. de planning voor de 2e enting voor Pickles (rond 23 augustus) zullen ze ongeveer 1 september klaar zijn voor adoptie.
Vooraf kennismaken kan zeker al. Dat is geen probleem.

We ontvangen graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl als u interesse heeft in dit lieve koppel en wie weet wordt u wel de belangrijkste mens(en) in het leven van deze leuke kattenkopjes.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"