Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Paz Fuega


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Paz
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in 2012 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit

  • Status : geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam : Fuega
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 1 mei 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar lapje
  • Status : geplaatst

Paz en Fuega, moeder en dochter. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip. Paz, in 2012 geboren, is gesteriliseerd als ze met u meegaat. Fuega is 1 mei 2015 geboren.
~ Paz, een poes uit duizenden ~


Paz (wat je uitspreekt als "Paath") is een Spaanse meisjesnaam en betekent "vrede".
Paz is gevonden en met haar vijf kittens binnen De Kittenmand opgenomen. Daar was ze vanaf het eerste moment op haar gemak. Ze geniet enorm van de warmte en veiligheid van een thuis, alle aandacht en knuffels die ze krijgt en waar ze ook duidelijk behoefte aan heeft.

Ze laat graag voor zich zorgen, zich borstelen, is dol op eten en speelt ook graag, zowel met het gastgezin als haar kittens.
Paz heeft een geweldige taak volbracht als het haar vijf kittens betreft. Altijd heel zorgzaam en moederend naar haar kleintjes, altijd in de gaten houdend of ze genoeg eten krijgen en het goed maken en geen gevaarlijke capriolen uithalen.
Een ongelooflijk lieve en sociale poes. Ook naar haar gastgezin. Wat dat betreft is ze ook een echte mensenpoes.

Paz ziet er prachtig uit, ze is rank gebouwd, staat hoog op haar poten en loopt als een echte "cheetah". Ze is rustig, is graag bij je in de buurt en "praat" af en toe tegen je.
Bezoek gaat ze meteen verwelkomen en ook die krijgen allemaal kopjes van haar.

Soms zoekt ze zelf ook haar eigen rustmomenten op, met name nu haar kleintjes groter worden. Dan vind je haar soezend op de vensterbank of een ander rustplekje, even los van haar vijf kittens.
Met Fuega heeft Paz en bijzondere band, moeder en dochter lijken qua karakter ook veel op elkaar. Wij plaatsen daarom Paz graag samen met Fuega.

Paz voelt zich tevreden binnenshuis en nu haar kleintjes op eigen pootjes kunnen staan, zie je haar ook vaak vol verlangen naar buiten kijken. Het zou geweldig zijn als haar nieuwe thuis haar ook een veilige tuin zou bieden.~ Fuega, leuk en zachtaardig ~

Fuega (afkomstig van het Spaanse "fuego' dat "vuur" betekent). Fuega is een van de kittens van Paz.
Hoewel zij anders dan haar moeder niet zwart met wit maar bijzonder getekend is vanwege haar prachtige kleuren, lijkt zij qua uiterlijk toch het meest op Paz: slank en hoog op haar pootjes, lijkt op en loopt ook als een echte "cheetah", net als Paz.Fuega is een slim dametje, ziet alles snel en snapt meteen hoe het werkt. Ze vangt haar prooien als de beste uit het nestje, daarin is ze haantje de voorste wat spelen betreft.
Met haar broertjes en zusjes speelt ze ook heel graag, maar daarna gaat ze toch weer haar eigen weg en doet ze haar eigen ding.

Ze vermaakt zich ook prima zelf, rustig alleen voor het raam naar buiten kijken naar de vogels of mensen die voorbijkomen, spelen met een stokje of balletje. Ze oogt heel tevreden.
Fuega heeft een bijzondere band met Paz, haar moeder.Het karakter van Fuega is leuk en zachtaardig. Ook in dat opzicht lijkt ze op haar moeder.
Ze laat zich graag aanhalen en knuffelen en geniet daar zichtbaar van. Veel rust om op schoot te zitten heeft ze echter nog niet er valt om haar heen ook altijd wel wat te beleven.

Zoekt u een poes uit duizenden en zou Paz dat mogen zijn en is zij samen met Fuega welkom in uw leven? Dan ontvangen we, voor het eerste contact, graag een email via info@kittenmand-tilburg.nl
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"