Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Pardijn en Mouse


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Pardijn
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 2 april 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Mouse
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 5 april 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst

~ Pardijn en Mouse ~

Mouse, katertje, in april geboren, zwart-wit. En Pardijn, poesje, in april geboren. zwart-wit. Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd/gesteriliseerd.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.


~ Mouse ~

Hoi, ik ben Mouse. Ik ben in april geboren maar ben klein van stuk. Ik ben o zo lief, erg aanhankelijk, dol op gezelschap, heel energiek en super nieuwsgierig. Daarom ben ik altijd en overal als de kippen bij want ik wil van heel dichtbij zien wat je allemaal doet. Zij hier van het gastgezin vinden mij grappig, soms ondeugend maar ook stoer want ik ben nergens bang voor. En ik ben ook heel snel, voor je het weet zit ik weer opgesloten in een kast of lade. Kan ik weer zitten wachten tot ze me eens een keer missen..
Gelukkig voor jullie ben ik ook een grote kroelkont en kom regelmatig lekker op schoot of in je nek liggen of verstop me lekker warm onder je vest. Ik groei in het gastgezin heel gezellig op met mijn drie andere kittenvriendjes waarmee ik graag door het huis ren en speel. Zo kan ik lekker al mijn energie kwijt.
Ik ben ook vriendjes met de twee volwassen kattendames die hier wonen en laat me dan ook graag door hen vertroetelen. Maar Pardijn is wel mijn aller-allerbeste vriendinnetje, met haar wil ik altijd samen blijven!


~ Pardijn ~

Hoi, ik ben Pardijn. Ik ben een zachtaardig, iets verlegen poesje dat eerder helemaal alleen een tuintje binnenliep van Villa Pardoes. Ik was tam en gezond en werd gauw naar een gastgezin gebracht waar een klein kittenvriendje al met smart op me zat te wachten.
Nadat ik eenmaal gewend was bleek ik makkelijk in de omgang, zowel voor het gastgezin als de andere kattenbewoners. Ik vind het maar wat gezellig allemaal en pas me, nadat ik de kat uit de boom heb gekeken, eigenlijk best makkelijk aan het gezelschap aan; of het nou een energiek kittenvriendje, een rustig kittenbroertje, een kittenpestkopje, volwassen kattendames of mijn personeel is.
Nu ben ik nog net iets te verlegen om uitgebreid op je schoot te komen liggen. Als je thuiswerkt of 's avonds op de bank zit kom ik wel regelmatig even een aai halen hoor en onderga dat dan onder zacht gespin want stiekem wil ik dat allemaal wel. Mijn allerbeste maatje is Mouse

. We waren lange tijd ongeveer even groot, maar sinds kort groeit hij iets harder dan ik. Wij spelen altijd super lief met elkaar en rennen elkaar achterna door het huis.
Ik zou voor altijd met hem samen willen blijven!
Kom jij een keer op bezoek? Dan kunnen we gezellig samen met Pardijn spelen.
Ik heb er nu al zin in, tot snel hoop ik.

Voor het eerste contact ontvangen we dan graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"