Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Flower Flower


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Panza
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : rond 17 mei 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad met wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Sancho
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : rond 17 mei 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood wit
  • Status : geplaatst

Sancho en Panza, broer en zus. Rond 17 mei 2017 geboren. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip.
Panza, een klein meisje, en haar twee broertjes. Samen met hun niet handtamme moederpoesje leefden ze tot de leeftijd van 6 a 7 weken nog in een tuin.
Hun toekomst kreeg plotsklaps een geheel nieuwe maar positieve wending toen ze vanaf dat moment binnen De Kittenmand werden opgenomen. Drie kittens met drie verschillende karaktertjes.
Maar een ding hebben ze alle drie gemeen: ze zijn superlief, superknap en supersociaal.
Mogen wij hierbij aan u voorstellen het koppeltje: Sancho en Panza.~ Panza ~

Panza is afgeleid van de Spaanse meisjesnaam "Pancha", dat "vrij" betekent.
Pancha is een kleine meid met pit. De kleinste uit het nest en een heel mooi slank poesje met schitterende kleuren en prachtige ogen. Pancha is ongelooflijk lief en grappig.
Als je haar eten klaarmaakt is ze er gelijk bij en staat ze naast je aan je voeten en springt voorzichtig naar je benen.
Heel zachtjes maar beheerst geeft ze met een tikje aan dat je toch een beetje haast moet maken omdat ze honger heeft.Dit meisje is de goedheid zelve. Praat je tegen haar, dan kijkt ze je lang en aandachtig aan.
Raak je haar aan, dan blijft ze naar je kijken en spint ze op volle toeren. Aai je haar over haar buikje, dan geeft ze met likjes aan je hand aan hoe lief ze ook jou vindt.

Panza is ook een alert poesje. Als ze een geluid hoort, spitst ze haar oortjes en gaat ze meteen voorzichtig kijken wat er gebeurt. Heel soms oogt ze daardoor nog een klein beetje verlegen, maar eigenlijk mag dat geen naam hebben.

Ze is dol op spelen en dan zien we het echte "powermeisje" met pit in haar loskomen.
Met de veerdanser of hengel, met een (zilver)papierpropje, een balletje, een muisje, een laserlampje of een veer.
Haar broertjes mogen deze dan niet van haar afpakken en dat maakt ze duidelijk door heel hard en heel laag te grommen.
Je weet werkelijk niet wat je hoort, maar dat is dikke humor.

Ook met haar broertjes kan ze geweldig ravotten en spelen en ze doet totaal niet voor hen onder.
Ze kan keihard rennen als ze aan het spelen is. Speelt Rufo een beetje te fel met Sancho, dan grijpt Panza in en gaat ze achter Rufo aan om Sancho te beschermen.
Panza hoort bij haar broertje Sancho. Ze kunnen niet zonder elkaar.~ Sancho ~

Sancho is een gevoelig manneke met een hartje van goud.
Sancho is een Spaanse jongensnaam en betekent "heilige". Hij is de middelste uit het nest en is een heel mooi slank katertje met rode teentjes aan zijn rechtervoorpootje.

Hij heeft het gezichtje van een klein leeuwtje. Sancho is een ongelooflijk lief en guitig katertje. Als hij honger heeft kijkt hij je aan en mauwt hij heel hard bij je voeten als je zijn eten klaarmaakt. "Een beetje opschieten graag", wil hij dan zeggen.Sancho is ook een heel gevoelig katertje. Als je naar hem kijkt, kijkt hij met grote ogen terug en spint hij de longen uit zijn kleine lijfje.
Pak je hem op en knuffel je of masseer je hem, dan maakt hij zijn oogjes tot spleetjes, blijft hij relaxed in je armen liggen en geniet hij zichtbaar van wat hem overkomt.
Er zit ongelooflijk veel liefde en alleen maar goeds in dit prachtige mannetje. Hij heeft een hartje van goud.

Was Sancho in het begin verlegen, dan is hij dat nu zeker niet meer, hij is helemaal losgekomen. Met zijn pientere oogjes kijkt hij de wereld in en hij loopt daarin ook heel relaxed rond.
Spelen en ravotten gaat Sancho meer dan geweldig af, zowel met Rufo als met Panza. Bij beide staat hij zijn mannetje. Ook voor hem zijn alle speeltjes welkom, maar zijn voorkeur heeft de veerdanser.
Daarmee kan hij zich uren vermaken, met of zonder jou.

Blijven deze katjes op uw netvlies staan? Kom dan eens kennismaken met ze. Het gaat om adoptie van beiden. Ze moeten beiden echt voor 300% welkom zijn.
Naar verwachting mogen de kittens rond 26 augustus De Kittenmand verlaten. Kennismaken, en als het klikt reserveren, kan natuurlijk al vooraf.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail info@kittenmand-tilburg.nl zodat we een kennismaking kunnen gaan regelen.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"