Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Oatmeal
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : in mei 2019 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
 • Status : Plaatsbaar
 • Bijzonderheden ; Oatmeal is gecastreerd
Algemene informatie :
 • Naam : Vijay
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in mei 2019 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar grijs met beetje wit
 • Status : Plaatsbaar
 • Bijzonderheden ; Vijay is gesteriliseerd

~ Oatmeal en Vijay ~

Oatmeal (katertje, in april geboren) en Vijay (poesje, in mei geboren). Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn. Oatmeal is gecastreerd en Vijay is gesteriliseerd.~ Vijay ~
Vijay is een prachtig blauw/ grijs poesje.
Haar karakter is net zo zacht als haar vachtje. Vijay is heel lief, nieuwsgierig, heel rustig en duwt haar kopje graag in je nek. Ze houdt erg van knuffelen, maar ze komt daar nog niet zelf voor.
Als ze ergens rustig ligt en je haar aanhaalt, oppakt, kroelt en of met haar rondloopt...ze geniet daar ontzettend van. Echt op schoot komen doet ze nog niet maar ze ligt graag tegen je aan.


Ze is heel erg rustig van karakter en soms zal ze je verbazen met haar grappige grollen.
Ze zoekt graag de hoge plaatsen in huis op om vanuit daar alles te kunnen overzien. Ook wil ze graag dingen proeven. Laatst lagen er perziken op tafel waar er bij 1 een paar hapjes af waren. Vijay zat er naast en was haar lipjes aan het aflikken. Ach, ze zou toch zomaar eens wat lekkers aan haar voorbij laten gaan.

Vijay kan bij vreemden nog wat afwachtend zijn maar als ze je eenmaal kent vindt ze het heerlijk om door je gekroeld te worden.


~ Oatmeal ~

Oatmeal is een mooi katertje met een grappig aandoenlijk snoetje.
Hij heeft altijd wel wat te vertellen en je hoort hem dan ook heel vaak purr-geluidjes maken tijdens zijn spel of tijdens zijn wandeling door het huis. Dat maakt hem extra schattig. Hij is heel erg leuk en speels en kan zich overal mee vermaken.
Een blaadje, takje of kattenbrokje, hij maakt overal een spel van en kan er grommend mee in zijn bekje rondrennen. Oatmeal kijkt je graag aan en komt vlakbij je zitten, maar je handen op zijn lijfje dat wil hij nog niet.

Hij komt graag bij je voeten snuffelen en zoekt bijvoorbeeld via die weg contact.
Hij lijkt dat zelf erg leuk te vinden.
Als je je hand langs je heen laat hangen komt hij er zachtjes tegenaan tikken en krijgt dan iets lekker als beloning.

Als het gastgezin hem roept dan komt hij gelijk, waar hij dan ook is in huis. Het is een bijzonder en gezellig katertje, hoewel katertje...hij is best al flink en het ziet er naar uit dat hij een hele mooie grote kater gaat worden.


Als hij het oppakken nog niet leuk vindt hoe moet dat dan als hij naar de dierenarts moet, zul je denken. Nou hem gewoon pakken.
Meer dan een keer blazen doet hij niet. Ook bij de dierenarts laat hij alles toe.
Nog nooit heeft hij gekrabt of gebeten. Hij vindt het alleen nu nog niet fijn om aangeraakt te worden. Hij komt wel steeds dichterbij, draait gezellig mee in huis en zoekt je steeds meer op als hij je kent. Voor onbekenden gaat hij nog naar zijn veilige plekjes toe. Hij moet eerst zeker weten dat het goed volk is.

Wij zoeken dan ook baasjes die het geduld hebben om Vijay en Oatmeal beiden op hun eigen tempo te laten wennen en die ze in hun waarde laten.
Iemand die het leuke in een kat ziet en ook kan genieten van een kat die zich nu nog niet laat knuffelen maar verder heerlijk en gezellig meedraait in huis.
Oatmeal vindt dat hele close nu allemaal nog wat eng, maar hij maakt hierin zeker nog steeds vorderingen. Snuffelt aan je voeten of je eten en gaat vlakbij je op de bank liggen of voor je zitten.

We zoeken rustige baasjes waar ze beiden welkom zijn en waar ze volledig zichzelf mogen zijn om verder te kunnen ontwikkelen. Daarmee bereik je op termijn het meest. Wie weet wat voor knuffelkont ook Oatmeal uiteindelijk nog gaat worden.

Wie heeft ervaring met katten en geduld in de omgang en wil deze twee schatten een veilig en liefdevol thuis gaan geven? Kom eens kennismaken zodat het gastgezin je nog veel meer kan vertellen over ze.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"