Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Alphonso

Algemene informatie :
  • Naam : Norah
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in mei 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst

Norah, moederpoesje, mei 2017 geboren. Heeft de entingen gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd als ze met u meegaat.


~ Norah ~

Eens had ik een thuis maar ben dat kwijt geraakt.
Zwanger en wel kreeg ik eten van een hele lieve dame. Die heeft ervoor gezorgd dat ik later met mijn 5 kittens binnen De Kittenmand kwam.

Ik heb me vooral zorgen gemaakt of het met de kittens allemaal goed kwam maar nu ik ze opgegroeid zie en hoe sociaal ze zijn mag ik aan mezelf gaan denken.
Ik voel me steeds beter op mijn gemak. Ik kom meteen als je mijn naam roept...Maakt niet uit waar ik dan ben. Ik kom. Als het rustiger is in huis (dus 's morgens vroeg, of wat later op de avond), dan kom ik je begroeten en even bij je liggen.


Ik ben heel lief voor mijn personeel. Je kunt me gerust optillen om me bv in de reismand te stoppen. Ik zal je nooit krabben of blazen. Alleen naar mijn kittens toe, dan blaas ik wel eens als ze weer kattenkwaad aan het uithalen zijn.

Ik vind het tegenwoordig ook steeds leuker om gewoon mee te spelen met die koters. Totdat ze erg baldadig worden dan he?!
Dan maan ik ze even tot rust, en loop weer even naar mijn eigen rustplekje op zolder.

Ik kijk nieuwsgierig met je mee als je de wasmachine vult. Wat een handig apparaat, en het draait zo leuk rond daarbinnen...zal ik dan toch eens gaan helpen met de was?
De wasmand is ook al zo aantrekkelijk: het voelt zo zacht als je er in springt.. Als je de was opvouwt kom ik ook kijken. Wel flauw, dat ik niet op die zachte schone handdoeken mag gaan liggen trouwens maar oke regels zijn regels.


We hebben het hier heel erg goed. Ik hoop dat ik zo kan blijven genieten van mijn leven. Maar dan bij een eigen thuis met heel lief personeel. Bij u misschien? Wilt u meer over me horen? Kom dan eens voor een kennismaking. "

Heeft u belangstelling? Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"