startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administratorAlgemene informatie :
(Als u met de cursor over de foto gaat krijgt u een 2e foto te zien van Munchkin)
  • Naam : Munchkin
  • Geslacht : Kater
  • Leeftijd : geboren in juli 2012
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met heel klein beetje wit
  • Status : Plaatsbaar


Munchkin, katertje, zwart met witte acenten. In juli 2012 geboren.
Heeft de entingen gekregen en draagt een chip.

Munchkin, Wolf in schaapskleren!

Zijn naam zegt alles...
Als kleine kitten stond hij bij mensen voor de deur te miauwen dat hij naar binnen wilde, want hij had onderhand wel honger.
Waar hij vandaan kwam was een raadsel, maar door het volume werd hij gehoord en binnen gelaten.
Eten werd aangeschaft en Munchkin was helemaal blij.

Helaas moest hij wegens allergie van het zoontje zo snel mogelijk worden opgehaald, anders had hij zijn nieuwe thuis al gevonden gehad.
Deze mooie zwarte jongen met witte accentjes werd dus dezelfde dag nog bij de Kittenmand ondergebracht en het bevalt hem hier erg goed.
Hij vermaakt zich prima met de honden, katten en kittens die hier aanwezig zijn, maar zijn voorkeur gaat toch echt uit naar ons mensen.

In het begin deed hij niets anders dan in onze handen bijten en had de rust nog niet gevonden om lekker bij ons te komen liggen.
Dat is helemaal goed gekomen, want nu doet hij niets liever dan bij ons liggen om te knuffelen, spelen of te slapen.
Hij speelt met alles wat hij tegen komt. Of het nu om kattenspeeltjes gaat, achter vliegjes aanjagen of andere leuke kleine dingen die je van tafel af kunt tikken, maar het allerleukste is toch wel stoeien met propjes papier.
Deze pakt hij op, speelt ermee en als hij even wat anders wil doen dan worden ze overal verstopt totdat hij er weer mee gaat spelen.

Maar naast propjes propjes papier heeft hij nog een passie : lekker eten, en dan het liefst wat die tweebenige verzorgers eten.
Dan verandert hij in een klein roofdier die koste wat kost zijn deel wil hebben.
Wees gewaarschuwd, ondanks wekenlange training heeft deze jongen nog steeds zijn streken, maar het is wel een heel stuk minder als in het begin.

Het is niet zozeer het bijbrengen van de discipline maar probeer maar eens niet in de lach te schieten als hij via slinkse wijze weer eens iets te pakken heeft.
Hij verdiende de bijnaam "zwarte ninja" al heel snel, nog nooit zo'n snelle kitten meegemaakt als deze kleine bliksemschicht.
In die afdeling zal deze kleine man nog scholing moeten hebben, maar dit "gedragsprobleem" wordt dan ook ruimschoots gecompenseerd iedere keer als hij op je borst kruipt en dan met een tevreden spinnende zucht zijn koppie in je hals legt.

Zodra hij je ziet laat hij een blij miauwtje horen en rent dan op je af om dan zowat zijn neusje in je te begraven, om maar zo luid en duidelijk te laten merken dat hij jou wel heel erg lief vindt, en zeg nou zelf, is dat niet wat iedereen in een katje zoekt ?
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kleine belhamel, en heeft u het in u om deze jonge vent nog wat discipline bij te brengen ?
Neem dan contact op met de Kittenmand voor een kennismaking.
Maar onthoud : zien en meemaken is kopen daar zijn wij van overtuigd !

Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Munchkin, dan ontvangen we graag een email via :
kittenmand@home.nl
Telefonisch contact is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur via
013 - 45 55 606,(Monique van den Biggelaar).
Graag tot dan.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"