Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Mittens
  • Geslacht : Poes
  • Leeftijd : medio juli 2013 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met zwarte vlekken
  • Status : Geplaatst


Mittens , in juli geboren. Heeft de enting(en) gekregen en draagt een chip.

Mittens is een wit poesje met grijs cyperse vlekjes en staartje.
Toen de kleine meid bij ons kwam was ze zo klein dat ze op een hand paste. Haar voetjes leken wel wantjes, er waren geen losse teentjes zichtbaar. Ze bracht haar eigen (kartonnen) huis mee en hiermee was bij de rest van de katten het ijs meteen gebroken.
Al spelend met de andere katten gebruikte ze het huis als een 'vluchtplek' voor de honden en al na 2 dagen was ze ook aan hen gewend.

Wij mensen waren al vanaf het begin helemaal goedgekeurd en zij wond ons om haar wantjes met dat innemende koppie van haar.
Haar groei in omvang lijkt erg langzaam te gaan, maar in gewicht komt ze precies goed aan. Dit komt waarschijnlijk doordat ze zo actief is en hierdoor meer spiermassa opbouwt dan dat ze groter groeit. Daardoor heeft ze de bijnaam Bonsai gekregen.Haar favoriete speelgoed is een plastic ring met een rinkelballetje erin en haar favoriete speelmaatje is Noodles (een iets ouder kitten dat ook door ons opgevangen wordt).
Als het speeltijd is rennen en rollebollen ze samen door het hele huis. Haar favoriete ligplekje is op een stoel met een koe...dit is een kussentje van polige stof waarop ze lekker gaat liggen tutten.Haar favoriete bezigheden met de baas zijn knuffelen en 'meehelpen' aan de pc.
Het vrouwtje wordt hoofdzakelijk gebruikt om op te liggen en is bijzonder goed in kattenmassage dus is bij haar haar favoriete bezigheid om te zorgen dat ze tijd voor Mittens maakt als Mittens dat wil. En dus hebben we meermaals per dag saampjes van die heerlijke knuffelsessies.
Mittens is op zoek naar een eigen plekje, waar ze al deze dingen kan blijven doen en met baasjes die helemaal echt van haar zijn.

Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Mittens van De Kittenmand ontvangen we graag een email via: kittenmand@home.nl We doen er alles aan om telefonisch bereikbaar te zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur via 013 - 45 55 606
(Monique van den Biggelaar).
Graag tot dan.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"