startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Noodles
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : begin juli 2013 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar Cypers met rood en wit
  • Status : Geplaatst

Algemene informatie :
  • Naam : Mittens
  • Geslacht : Poes
  • Leeftijd : medio juli 2013 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met zwarte vlekken
  • Status : Plaatsbaar


Mittens en Noodles, poesjes en maatjes, in juli geboren. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip. Ze mogen enkel als koppel De Kittenmand verlaten.

Mittens weet van wantjes.
Mittens is een wit poesje met grijs cyperse vlekjes en staartje.
Toen de kleine meid bij ons kwam was ze zo klein dat ze op een hand paste. Haar voetjes leken wel wantjes, er waren geen losse teentjes zichtbaar. Ze bracht haar eigen (kartonnen) huis mee en hiermee was bij de rest van de katten het ijs meteen gebroken.
Al spelend met de andere katten gebruikte ze het huis als een 'vluchtplek' voor de honden en al na 2 dagen was ze ook aan hen gewend.

Wij mensen waren al vanaf het begin helemaal goedgekeurd en zij wond ons om haar wantjes met dat innemende koppie van haar.
Haar groei in omvang lijkt erg langzaam te gaan, maar in gewicht komt ze precies goed aan. Dit komt waarschijnlijk doordat ze zo actief is en hierdoor meer spiermassa opbouwt dan dat ze groter groeit. Daardoor heeft ze de bijnaam Bonsai gekregen.

Haar favoriete speelgoed is een plastic ring met een rinkelballetje erin en haar favoriete speelmaatje is Noodles (een iets ouder kitten dat ook door ons opgevangen wordt).
Als het speeltijd is rennen en rollebollen ze samen door het hele huis. Haar favoriete ligplekje is op een stoel met een koe...dit is een kussentje van polige stof waarop ze lekker gaat liggen tutten.

Haar favoriete bezigheden met de baas zijn knuffelen en 'meehelpen' aan de pc.
Het vrouwtje wordt hoofdzakelijk gebruikt om op te liggen en is bijzonder goed in kattenmassage dus is bij haar haar favoriete bezigheid om te zorgen dat ze tijd voor Mittens maakt als Mittens dat wil. En dus hebben we meermaals per dag saampjes van die heerlijke knuffelsessies.
Mittens is op zoek naar een eigen plekje, waar ze al deze dingen kan blijven doen en met baasjes die helemaal echt van haar zijn.
En als zij ook nog haar vriendin Noodles mee zou kunnen nemen dan is ze de gelukkigste kitten op aarde...en Noodles ook. Daar gaan we dus voor.

Noodles, het knuffeldier.
Noodles is een driekleur poesje met een super lief koppie.
Ze kwam, zag en het was goed. Noodles was 'thuis' gekomen na haar omzwervingen!
En het mooiste was nog wel dat de dag erop Mittens gebracht werd. Eerst moest ze wel even wennen aan dat kleine propje, maar al snel bleek dat die kleine wel van wantjes wist. Nu zijn ze onafscheidelijk als het op spelen aankomt.

Noodles komt naar je toe en ploft in je armen. Bij het vrouwtje begint ze dan te tuttelen of haar leven ervan afhangt.
Bij het baasje gaat ze wel liggen knuffelen, maar tuttelen doet ze dan niet. Als we haar oppakken geeft ze helemaal mee en lijkt wel een lappenpop waarmee je alles kunt doen.
Ze weet precies dat dit betekent dat ze dadelijk op een heerlijk plekje komt te liggen (in de armen of op schoot) en lekker gekriebeld gaat worden...GENIETEN!!!!

Haar favoriete speelgoed zijn dozen, gecombineerd met alles wat ze erin kan leggen en aanvallen. Haar favoriete speelkameraadje is Mittens, waarmee ze uren kan ravotten.
Haar favoriete ligplek om te slapen overdag is hoog in de krabpaal in de keuken en 's avonds lekker op bed in de armen van het vrouwtje. Net als Mittens 'helpt' ze de baas graag aan de pc en komt ook graag bij hem voor een knuffel op z'n tijd.

Alle twee zijn ze gewend geraakt aan onze honden en onze katten en de andere logeetjes, en deinzen zelfs geen centimeter terug als de honden te dichtbij komen, dit vinden ze zelf een uitnondiging tot spelen zelfs.
Al met al twee heerlijke dametjes waar we over kunnen blijven vertellen, maar ze in het echt meemaken spreekt boekdelen.
Graag nodigen we u uit om kennis te maken met deze twee schatjes.Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Noodles en Mittens van De Kittenmand ontvangen we graag een email via: kittenmand@home.nl We doen er alles aan om telefonisch bereikbaar te zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur via
013 - 45 55 606
(Monique van den Biggelaar).
Graag tot dan.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"