startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Minoes
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 13 jar oud
  • Kenmerken : europese korthaar Lapje met cypers
  • Status : geplaatst
Minoes, geen Kittenmandkatje, maar wel een enorme lieverd die een thuis zoekt.

Hallo, ik ben Minoes!
Ik ben een poes van 13 jaar jong. Toen mijn baasje wegens dementie werd opgenomen op een gesloten afdeling, mocht ik niet mee.
Ook niet eerlijk: ik was al heel lang bij haar.

Haar familie kwam me bij de dierenarts brengen voor euthanasie. Ze wilden me niet. Gelukkig nam de dierenartsassistente mij mee naar huis. Ze keek me in mijn ogen en zag hoe lief ik ben. Ik ben er dus nog!
Ik ben dus wel door het oog van de naald gekropen.
Dat was op zich al een hele prestatie, want ik had ontzettend veel overgewicht. Zoveel overgewicht dat ik letterlijk door mijn pootjes gezakt ben: ik loop niet op mijn tenen, maar op mijn enkels en polsen.

Geeft niks, hoor! Ik loop niet zo soepel, maar ben verder wel gezond.
Inmiddels ben ik al 700 gram afgevallen. Knap he !? Er moet nu nog ongeveer 1,5 kilo van af, maar ik loop al veel beter! Als ik nog meer af val, ga ik vast nog veel beter lopen. Ik krijg speciale brokken om af te vallen en die vind ik heel lekker!

Ik ben natuurlijk niet meer de jongste, maar ik ben wel ontzettend lief. Ik kan zelf niet op de bank springen, maar met een beetje hulp kom ik graag bij je liggen. Ook klets ik graag met je.
Ik zoek een lief baasje waar ik mijn oude dag mag slijten.

Ik vraag niet veel: iedere dag wat brokjes, af en toe een praatje en een lekker borstel/aai-beurtje. Daar kan ik enorm van genieten.
Nadeeltje van mij is dat ik op sommige foto's een beetje nors overkom maar dat ben ik niet hoor. Kom maar eens kijken dan zul je dat zien.
Want zeg nou zelf: ik ben toch veel te lief en te jong voor een spuitje...

Voor vragen over mij of bij belangstelling staat mijn verzorgster voor jullie klaar. Zij is te bereiken via telefoonnummer 06 - 81 38 83 95
Of als jullie een email sturen naar info@kittenmand-tilburg.nl
zal mijn verzorgster de mail zeker beantwoorden.
Lieve knuffel van Minoes


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"