Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Juul


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Jack
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood-wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Mila
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in juni 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

Jack en Mila, broer en zus. Eind juni 2016 geboren. Hebben de enting gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd/gesteriliseerd.~ Jack ~


Jack is een vrolijk mannetje dat de hele dag graag wil spelen.
Het liefst met zijn zusje Mila, ze rollen regelmatig over de vloer. En als zij een keertje niet wil, dan gaat hij op zoek naar balletjes, muisjes of dozen om in te kruipen.
De ballenbaan is zijn favoriet, daar kunnen we zijn aandacht altijd mee vangen.
Of met een balletje aan een stokje, ook al zo leuk om te vangen en tegenaan te slaan.
Jack is een echte charmeur.
Hij is wat verlegen als er vreemden in de buurt komen, maar als hij je kent, wil hij dolgraag geaaid en gekroeld worden.
Hij duwt zijn kopje tegen je hand en maakt soms bijna een koprol van genot.
Ook een belly-rub vindt hij niet te versmaden. Als het te spannend wordt, of te lang duurt, dan loopt hij even weg, maar soms is hij al snel weer terug voor een tweede ronde knuffelen.
Jack ligt of zit graag ergens op of in. Op de stoel, op de bank, op de vensterbank, in een doos, in een mand of bovenop de krabpaal. Als je opstaat, ligt hij zo snel het als het hem lukt op jouw plekje. Lekker warm! En heel soms kruipt hij op je schoot, maar dat is nog wel een beetje eng. Liever kruipt hij tegen zijn moedertje of zusje aan. Het is een echt gezelschapsdier.
Jack is een prima eter, hij lust alles. Hij staat vooraan als het eten wordt uitgedeeld. Ook snoepjes zijn aan hem besteed.
Hij laat zich er graag door lokken en komt ze gezellig uit je hand halen.
Aan Jack heb je een heel gezellige kat, waarmee je je niet zult vervelen. Lekker speels en een beetje kattenkwaad op zijn tijd, maar altijd in voor een gezellige knuffel.~ Mila ~


Zijn zusje Mila is nu vooral nog een echt katten-katje, verknocht aan haar broertje Jack en dol op mama Nova.
Ze speelt graag met ze, rollebolt met Jack over de vloer, en kruipt gezellig tegen hem aan als ze moe is van het spelen. Mila heeft tijd nodig om te wennen.
Ze wil nog niet graag aangeraakt worden en bekijkt de situatie graag van een afstandje. Ze is erg nieuwsgierig aangelegd en komt wel heel snel tevoorschijn als er visite komt, als Jack begint te spelen of als er iets anders gebeurt.

Als er snoepjes uitgedeeld worden, is haar interesse meteen gewekt, maar ze blijft bescheiden op een afstandje zitten.
Ze snoept graag, maar eet de snoepjes liever van de grond. Uit de hand eten is nog een stapje te ver. Verder is ze een echte alleseter, ze lust alles wat haar voorgeschoteld wordt. Wel wacht ze ook daarbij even af of het veilig genoeg is om te gaan eten.

Mila speelt veel samen met Jack. Ze stoeien heel wat af. Maar ook alleen kan ze zich goed vermaken. Ze speelt heel graag met muisjes, die ze als een echte kat in haar bekje vervoert, terwijl ze intussen naar Jack gromt om hem te laten weten dat het toch echt wel haar muisje is. Of daagt ze hem een beetje uit....?Mila kijkt graag naar buiten, ze zit vaak op de vensterbank te kijken wat er op straat allemaal gebeurt.
Slapen doet ze het liefst op de bank of in een stoel op een dekentje. Soms ligt ze languit op haar rugje tussen twee kussens in heerlijk te relaxen.
Mila is een heel lief katje, waar je wel wat geduld mee moet hebben. Ze is heel gezellig in huis en laat zich overal zien, maar ze is voorzichtig bij nieuwe situaties en haar vertrouwen moet je winnen. Ze heeft tijd nodig om vooral aan de mensenhand te wennen.

De dochter van het gastgezin maakt steeds vorderingen met haar. Af en toe als Mila ergens rustig ligt laat ze het al toe dat ze voorzichtig wordt aangehaald.
Als u dit alles de tijd geeft gaat het helemaal goed komen en wordt het volop genieten met deze 2 schatten.

Spreken Jack en Mila u aan?
Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een email via :
info@kittenmand-tilburg.nl
Dan kunnen we daarna de kennismaking gaan regelen.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"