startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Mickey
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst


Mickey, zwart-wit, katertje, in april 2015 geboren. Heeft de entingen gekregen, draagt een chip en is gecastreerd.Wij hebben Mickey leren kennen als een grappige, actieve, lieve, speelse kater.
Hij vindt aaien erg spannend maar 'stiekem' ook erg fijn. Hij begint er nu zo van te genieten dat hij er zelfs bij is gaan spinnen.

Mickey hecht veel waarde aan een kattenmaatje in huis. Hij heeft dit echt nodig om zich goed te kunnen ontplooien. Hier in huis heeft hij een grote katervriend waar hij bovenop gaat liggen trappelen en dan in slaap valt. Zo schattig.Mickey vindt het heerlijk om in je buurt te zijn en let goed op waar je heen gaat. Gaan we naar boven dan gaat hij gezellig mee. Het liefst zou hij mee naar bed gaan maar helaas voor Mickey gaat de deur van de slaapkamer hier dicht. Verder volgt hij ons overal. Hij houdt enorm van gezelschap.

Er ligt een dekentje op de bank waar hij bijna altijd op komt liggen slapen als we op de bank zitten, vanuit daar kruipt hij zelfs al wel eens spinnend op schoot. Zo wordt het nog eens een grote kroelkater.

Mickey is dol op spelen. Hij kan heel goed alleen spelen met zijn muisje, dat is echt een geweldig spel om te zien. Daarnaast speelt hij hier heel graag samen met ons met hengeltjes en met de andere katten hier in huis.
Verder is Mickey heel nieuwsgierig naar buiten. Hij zou het erg op prijs stellen als er in zijn nieuwe huisje een afgezette tuin is waarin hij lekker kan ravotten en alles kan ontdekken.

Misschien ook mede door de aanwezigheid van een jong kindje is Mickey nog wel op zijn hoede en kan schrikken van onverwachte dingen of geluiden. Maar hij herstelt zich heel snel en komt dan weer nieuwsgierig kijken om daarna de draad weer op te pakken.
Ook bij vreemde mensen is hij afwachtend. Maar als kattenvriend weet u dat dat niet erg is.

Als Mickey bij zijn nieuwe thuis de tijd krijgt om te wennen en hij daar met liefde wordt omringd dan gaat dit helemaal goed komen met deze lieve jonge kater en zal hij na gewenning laten zien hoe lief hij is.

Heeft u vragen over of belangstelling voor Mickey dan ontvangen we voor het eerste contact graag een email via : info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"