Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Melvin en Buster


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Buster
 • Geslacht : poes
 • Leeftijd : in juni 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart
 • Status : geplaatst

Algemene informatie :
 • Naam : Melvin
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : in juni 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar wit
 • Bijzonderheden : Melvin is doof
 • Status : geplaatst

~ Buster en Melvin ~

Buster (poes, geboren juni 2023) en Melvin (kater, geboren juni 2023) zoeken samen een gouden mandje. Ze zijn gechipt en gesteriliseerd/gecastreerd en hebben hun entingen gekregen.
~ Buster ~

Buster is een zachtaardig en voorzichtig poesje dat een huisje zoekt waar ze op haar eigen tempo aan het nieuwe personeel mag wennen. Binnen de Kittenmand heeft ze laten zien dat de aanvankelijke angst die ze bij nieuwe mensen ervaart, langzaam kan veranderen in vertrouwen en uiteindelijk in gezelligheid die ze graag opzoekt.Buster zal misschien niet snel een schootkat worden, maar bij vertrouwde mensen komt ze enthousiast met haar staartje recht omhoog en hoge piepstemmetje om aaitjes vragen.

Buster haalt veel steun en gezelligheid bij andere katten. Ondanks hun verschil in grootte heeft ze in Melvin een maatje gevonden waarmee ze goed kan stoeien.~ Melvin ~


Melvin is een enorm gezellig katertje dat zich snel op zijn gemak voelt, zolang er maar mensen en/of andere katten in de buurt zijn. Als hij toch ergens alleen in een kamer zit, miauwt hij luid de boel bij elkaar. Melvin is doof, dus dit volume kan soms een flink stukje harder zijn dan dat van andere katten.

Hij lijkt verder geen last te hebben van zijn doofheid. In tegendeel, waar de rest de stofzuiger maar eng vindt, loopt hij graag met je mee. Wel zoeken we voor Melvin een huisje waar hij binnen of in een volledig afgesloten tuin kan blijven, zodat de omgeving voor hem voorspelbaar blijft.Melvin zoekt waar mogelijk de gezelligheid op. Soms bij andere katten, waarmee hij lekker kan spelen (vooral met Buster) of in hetzelfde mandje kan liggen. Ook bij mensen is hij bijzonder snel op zijn gemak.

Hij kan dan luid spinnend op schoot zitten en komt graag zijn thuiswerkende personeel 'meehelpen'. Zo legt hij graag een poot op het toetsenbord of tikt hij tegen een beeldscherm aan waar hij allerlei interessante bewegingen op ziet.

Ook waterbakjes hebben een bijna hypnotiserende uitwerking op hem; zijn enthousiast gehengel of gepets wordt soms een echt waterballet! Ook vindt hij zijn eigen spiegelbeeld erg interessant.

Buster en Melvin komen uit andere nestjes, maar binnen de Kittenmand hebben ze goede kameraadjes in elkaar gevonden. Ze zoeken dan ook samen een nieuw huisje.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"