startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Meisje
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : zomer 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met klein beetje wit
  • Status : geplaatst


Meisje, ex-moederpoesje, mogelijk zomer 2016 geboren maar kans is groot dat ze jonger is.
Heeft de enting gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd.Meisje is een tevreden poesje en doet het heel goed in huis.
Een heel sociaal rustig katje zonder poeha. Afgelopen zomer werd ze met haar 5 kittens op straat aangetroffen.
Het moet een flinke klus geweest zijn om ze op straat alle 5 te blijven voeden.
Gelukkig konden we haar binnen De Kittenmand halen waardoor moeders eerst even kon bijkomen en de kittens een met het gastgezin gedeelde zorg werd.

Nu mag moedertje vooral aan zichzelf gaan denken en is de zorgperiode voor haar kittens voorbij. De rust en goede zorgen hebben haar goed gedaan.
Ze kan wat eten betreft van de harde brok genieten maar smult ook van zacht voer.
Ze is zeker in de buurt als je met koken begint en lijkt dan de geuren op te snuiven alsof ze benieuwd is wat jij gaat eten. Mogelijk dat ze ook even test of het haar smaak is wat je aan het bereiden bent. Maar het is geen schooi-katje hoor.Als je in de ochtend beneden komt staat ze je op te wachten en miauwt hele verhalen.
Dan moet er eerst geknuffeld worden en daarna gaat ze eten. Ze komt ook graag bij je kijken als je elders in huis met iets bezig bent.

Prima als bezoek zich meldt. Meisje blijft haar ding doen hoewel het bezoek ook vaak even begroet moet worden. In veel situaties laat Meisje zich dan graag aaien. Voor de rustmomenten ligt ze het liefst op de bank. Prima hoor als jij er dan ook bij komt zitten.

Echt op schoot is nog niet zo haar ding maar ze is wel steeds bij je in de buurt en geeft graag kopjes tegen je benen. Ze heeft niet zoveel met kattenspeelgoed. Mogelijk als kitten niet geleerd hoe leuk dat kan zijn.
Maar katten kunnen je blijven verrassen dus wie weet gaat ze dat nog eens waarderen.

Voor Meisje zoeken we een thuis zonder andere katten, want daar wordt ze heel verlegen van en cijfert zichzelf dan weg.
Een liefdevol en rustig huisje voor haarzelf. Dat zal ze zeker weten te waarderen en dan kunnen jullie heel veel plezier aan elkaar beleven.

Spreekt dit u aan en wilt u graag kennismaken met Miesje? Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"