startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Sterre Mars


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Sterre
  • Geslacht : Poes
  • Leeftijd : geboren in juli 2012
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad
  • Status : Geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Mars
  • Geslacht : Kater
  • Leeftijd : geboren in juli 2012
  • Kenmerken : europese korthaar Wit met rood
  • Status : Geplaatst

Mars en Sterre, broer en zus. In juni 2012 geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.

Hallo wij zijn Mars en Sterre, tot begin augustus woonden wij met nog een zus en broer bij een lieve mevrouw die ons met de fles gaf.
Omdat we meer ruimte nodig hadden zijn we toen gesplitst en verhuisd naar dit gastgezin.
We hebben hier veel ruimte in huis om te rennen en spelen.
Samen hebben we het reuze naar ons zin en we zoeken, nu we groot genoeg zijn om de wijde wereld in te gaan, een huis waar we tot onze oude dag mogen blijven.

Wij stellen we ons graag even voor. Dames gaan voor dus:

Sterre:

Met mijn schildpad/lapjespoes uiterlijk charmeer ik menigeen. Als de grote hulpen (ze noemen zich baas pfff) aankomen lopen draai ik om hun benen en soms struikelen ze dan bijna (suffers). Omdat ik spin ben ik onweerstaanbaar en aaien ze me heel vaak. Dat vind ik fijn en ik hang dan helemaal tegen hun handen aan. Als ze hun gezicht dichtbij houden draai ik mijn kopje tegen hun neus aan.

Ik vind het heerlijk om geaaid te worden of ik loop, lig of zit. Als je dat doet ga ik eigenlijk altijd gelijk spinnen als aanmoediging om door te gaan. Door mijn zachte velletje blijf je ook snel aaien...het is echt heerlijk.
Natuurlijk kan ik ook heel goed spelen zowel alleen met een balletje, muisje of hengel met veren als met mijn broer.

In de avond is het heerlijk om bij de hulpjes in de buurt te gaan liggen of tegen hun aan. En als we een spin, vlieg of langpoot zien gaan we er samen op af. Het liefst ben ik altijd bij je in de buurt. Als je ergens anders gaat zitten volg ik je vaak op de voet. Behalve in de middag, dan houd ik siesta samen met mijn broer Mars. Hij is ook heel lief, maar ik ben het liefst, vind ikzelf ! :-DMars:

Natuurlijk ben ik wat groter en stoerder dan mijn zus Sterre.
Zij is erg lief maar durft niet altijd alles. Ik probeer alles en soms krijg ik dan op mijn duvel als ik het niet mag (op het aanrecht bijvoorbeeld).
Als je mij aankijkt en tegen me praat ga ik al spinnen en dat kan ik echt zo hard dat ze soms denken dat er een steekje los zit bij mij. Nou echt niet. Ik geniet gewoon van aandacht daar is niks mis mee toch?

Wanneer ik rondloop en ik zie dat je me wilt aaien ga ik al zwaaien met mijn staart en laat ik me zo op de grond ploffen zodat je me heerlijk kan kroelen. Zelfs opgetild worden vind ik meestal heerlijk. Ik lig dan soms echt een tijdje in een nek of gewoon op de arm te spinnen.

Ik vind het heerlijk om te spelen en stoeien met mijn zus. Soms bijten we elkaar in de billen en gaan we bovenop elkaar zitten om te trappelen en vechten.
Bijna nooit doen we elkaar pijn. Ik speel ook graag met speeltjes.
En ik kan minstens zo goed voetballen als Messi. Al oefen ik nog op mijn hakje, maar ik blijf bescheiden.Wij eten trouwens allebei graag brokjes maar ook spul uit een blikje kan ons bekoren al zijn we geen hele grote eters. Net als mijn zus verzorg ik mijn vachtje goed en we glimmen en glanzen dat het een lieve lust is. 's Avonds kom ik ook wel graag bij je op schoot knuffels halen maar als mijn zus dan weer ergens mee speelt word ik zo afgeleid en ga ik graag mee spelen. Ik heb dan geen rust in mijn kont maar geniet er wel van.Ow ja de hulp heeft hier ook wat foto's bijgezet. Het is niet te missen die donkere poes is mijn mooie zus en de witte met rode kater ben ik. Natuurlijk zijn we al geŽnt en ontwormd worden we ook regelmatig. Verder hebben we een chip gekregen zodat we niet kwijt kunnen raken. Wie wil 2 kroelkatjes een liefdevol thuis geven?

Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Mars en Sterre dan ontvangen we graag een email via :
kittenmand@home.nl
Telefonisch contact is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur via
013 - 45 55 606,(Monique van den Biggelaar).
Graag tot dan.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"