Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Flower


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Marley
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in april 2009 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood wit
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Boris
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in april 2009 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst

Als er Kittenmandkatjes geadopteerd worden hopen wij dat het een "voor altijd thuis" zal zijn.
Soms loopt dat anders. Als De Kittenmand hiervan hoort, proberen we zeker in het belang van de katjes, een helpende hand te bieden.Zo komen de zeer sociale en ontzettend lieve katers Boris en Marley in de knoei bij hun huidige thuis.
Door veranderingen is er eigenlijk geen plaats meer in huis en brengen de katjes de nachten door in de schuur. Vooral Marley kan niet wennen aan meerdere rond rennende kleuters in huis en tuin. Daar er thuis kinderopvang plaatsvindt zal deze situatie niet gaan veranderen wat zeker ten koste gaat van de katten.
Ook van de tussenoplossingen wordt niemand blij.

Gelukkig hebben de baasjes het goed gevonden dat wij de katjes op onze website plaatsen en zo kunnen voorstellen aan belangstellenden bij De Kittenmand.
Dit alles om ook deze 2 schatten weer een fijn leven te bieden dat zeker de moeite waard is.
We zoeken een thuis waar ze beiden welkom zijn.
Als u de foto's bekijkt snapt u wel waarom. Het zijn elkaars grootste vrienden.~ Boris ~

Boris is heel aanhankelijk en begint al te spinnen als je hem aankijkt. Hij komt graag naast je of bij je voeten liggen. Loopt me je mee om de aandacht te krijgen.
Apporteert zijn roze Felixmuis en is dol op zijn broer.

~ Marley ~

Marley is een enorme schootkat. Geniet van alle aandacht die hij krijgt.
Komt er ook graag zelf om vragen. Ligt graag in een radiatormandje en is dol op knuffels die bij Ikea te koop zijn.Beide schatten rennen blij achter een laserlampje aan en springen of hun leven er van afhangt als het speelhengeltje tevoorschijn komt.
Als je wilt weten waar ze zijn hoef je alleen maar de slagroomspuitbus erbij te halen en als ze het geluid daarvan horen staan ze gelijk naast je. Van een stukje ham of kip kunnen ze ook smullen. Eenmaal per dag krijgen ze zacht voer en natuurlijk staat verder altijd de brok voor ze klaar.

De jaarlijkse inentingen hebben ze kort geleden gekregen. Ze dragen een chip en zijn destijds gecastreerd. Maximaal 2 jaar geleden is hun gebit nog gereinigd. April 2009 zijn ze geboren. Oktober 2009 geadopteerd door hun huidige baasjes en nu dus op zoek naar een zeer liefdevol thuis waar ze beiden super welkom zijn.

Bij u misschien? Mogen ze uw leven komen verrijken met hun kattenliefde? Of weet u een heel goed thuis voor hen? U haalt enorme vrienden in huis.
Graag een reactie via info@kittenmand-tilburg.nl zodat we u de contactgegevens voor Boris en Marley kunnen geven
terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"