Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Lola


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Mamsie Fay
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in 2014 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met cypers en zwart
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Loulou
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in september 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar lapje
  • Status : Geplaatst

Fay (2014 geboren) en Loulou (lapje, september 2015 geboren), moeder en dochter, hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Fay en LouLou zijn gesteriliseerd.

Mamsie Fay en Loulou zijn erg aan elkaar verknocht. Het is dan ook overduidelijk dat deze twee de rest van hun leven samen willen blijven.
Loulou


Loulou heeft een onbezorgd leventje en alles wat haar hartje begeert met Mamma Fay altijd op de achtergrond, waar ze een veilig heenkomen zoekt na een stoeipartij met bijvoorbeeld een van de andere poezels bij het gastgezin, waar ze het supergoed mee kunnen vinden.
Met haar amandelvormige kijkers pakt LouLou je direct in en daagt je uit om mee te spelen. Balletjes, touwtjes het maakt haar niet zoveel uit, zolang ze een speelkameraadje heeft is ze tevreden.

En moe gespeeld zoekt ze haar moedertje op om lekker bij te komen. LouLou kiest graag zelf de momenten waarop je haar uitgebreid mag kroelen, en Fay kijkt op veilige afstand toe.
Het is een allerliefst en mooi katje.
~ Mamsie Fay ~


Mamma Fay is helemaal oké met andere poezenbeesten en laat merken dat ze gelukkig is door liefjes te miauwen en overal kopjes te geven.
Ze is nog te verlegen om door mensenhanden geaaid en gekroeld te worden. Met deze dametjes zal je wat geduld moeten hebben als het gaat over het aaien en kroelen.

Ze zijn zeker wel sociaal maar hebben wat langer de tijd nodig om de kat uit de boom te kijken. Fay is zeker bij je in de buurt en kijkt graag met je mee naar wat er in huis gebeurt.
Tot nu blijft ze op de gepaste afstand van ongeveer 10 centimeter van je handen.
Maar als je haar lieve koppie ziet is dat geen probleem.
Fay is een allermooist lief beestje met een super moederhart.
Haar grootste angst is waarschijnlijk dat haar dochter bij haar wordt weggehaald wat we haar natuurlijk niet aan zullen doen.
Haar wens is dus om samen met Loulou opgenomen te worden bij lieve mensen die haar alle tijd gunnen om te wennen en niet verwachten dat ze binnen no time op je schoot zit.
Gegarandeerd dat ze je er haar vriendschap voor het leven voor terug zal geven.

Voelt u zich geraakt door dit levensverhaal van Mamsie Fay en haar kleintje LouLou? Heeft u de rust en het geduld om Fay te laten zijn zoals ze nu is? Wilt u deze 2 gezellige dames in uw leven?

Dan willen Mamsie Fay en LouLou graag kennismaken om te voelen of er een klik is.
Voor het eerste contact ontvangen we graag een email via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"