Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Canella Malaga


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Cannella
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : 30 april 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers grijs zwart witte tenen
 • Bijzonderheden : gecastreerd
 • Status : geplaatst
Algemene informatie :
 • Naam : Malaga
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : 30 april 2023 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart
 • Bijzonderheden : gecastreerd
 • Status : geplaatst

~ Canella en Malaga~

Cannella en Malaga, broertjes. 30 April geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip en zijn beiden gecastreerd
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Canella ~


Stoere kater Cannella heeft als bijnaam: Kabaalla.
Zijn stembanden en longen werken prima, zeker wanneer hij eten of aandacht wil. Ook kletst hij heel wat tegen je aan wanneer je met iets bezig bent. Maar als je even op de bank gaat zitten, komt hij al te graag op schoot (lees borstkas) liggen.
Hij is verzot op spelen met een hengeltje, zijn broertje Malaga, een balletje of een muisje.
Als kitten had hij als laatste zijn ogen open en is daarom ook als laatste vast voedsel gaan eten. De opgelopen achterstand heeft hij ruimschoots ingehaald. Dit is vooral te merken wanneer je hem oppakt en aan het kroelen bent. Hierdoor kreeg hij de tweede bijnaam: Maxi Monster. Hij reageert uitstekend op het gerammel van een bak of zakje met snoepjes.
Ook is deze kroelkont heel erg geïnteresseerd in water. Zo likt hij vaak aan de kraan wanneer hij even heeft aangestaan en steelt hij vaak de vaatdoek van het aanrecht af.

Hij steelt ook heel erg graag je sokken, wanneer ze niet zijn opgeborgen. De sokken sleept hij het hele huis door en laat hij niet makkelijk los. Als kattenliefhebber kunt u hem dit natuurlijk vergeven en ziet daar de humor wel van in.
~ Malaga ~


Malaga: zijn bijnaam Zwart Monster. Zoals op de foto’s te zien is kan hij de grootste fratsen uithalen. Ook zit hij bijna nooit stil voor een mooie foto. Als kitten zijnde was hij heel erg verlegen, maar hij is nu veel meer uit zijn schulp gekropen.

Vreemde mensen vindt hij nog wel spannend, maar met een snoepje is hij heel ver te krijgen. Wanneer hij je helemaal vertrouwt, komt hij al miauwend een aai vragen en zal hij om je heen blijven dwarrelen. ’s Avonds op bed komt hij dan wel op schoot liggen en vraagt hij nog meer om aandacht dan broerlief.
Vliegjes vangen is een van zijn favoriete bezigheden, samen met achter een hengeltje aan gaan en met een balletje of muisje spelen. Samen met Canella voert hij graag een tasseninspectie uit wanneer je terugkomt van het boodschappen doen. Zolang de tas groot genoeg is om erin te kruipen zitten ze één voor één (als er genoeg plek is allebei) in een tas.


Wilt u kennismaken met de katertjes? En vooral eens zien hoe goed ze kunnen jagen op snoepjes, muisjes en uw aandacht? Stuur dan een berichtje naar De Kittenmand.
Dan kunnen we eens een gezamenlijke jachtsessie met aansluitende aaisessie afspreken.
Tot gauw?!

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"