startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Luna
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in september 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart
  • Status : plaatsbaar
  • Bijzonderheden: Luna is gesteriliseerdLuna, poesje, september 2017 geboren. Heeft de entingen gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd.Lieve Luna,

Na haar komst bij een gastgezin heeft ze ruim twee weken alleen maar geslapen en gegeten.
Wat was ze uitgeput van het overleven op straat. Echt net op tijd hebben mensen haar gevonden en kon ze binnen De Kittenmand gaan aansterken.
Haar spiermassa was al ver verdwenen, zo uitgehongerd was ze. Op de bank springen lukte haar amper, zo zwak was ze.

Na heel veel eten en slapen is Luna al goed bekomen. Ze is nog niet een van de dikste maar ze is zeker genoeg aangesterkt om super personeel uit te zoeken. Spelen, springen, klimmen en klauteren, ze kan het allemaal weer en doet het maar wat graag.
Luna is een super lief en sociaal poesje. Ze loopt je overal achterna om maar gezellig in de buurt te kunnen zijn.
Ze komt heel graag bij je op schoot liggen en kan zich heel klein oprollen en ligt dan lekker te spinnen. Ze geniet echt van knuffelen.In het begin had ze wat moeite met de andere katten die bij het gastgezin zijn maar inmiddels ravotten ze vrolijk door het hele huis.
Eten doet ze prima maar een stuk langzamer dan de rest, dus ze krijgt apart haar eten zodat ze alle tijd heeft om rustig te kunnen smullen.

Luna is echt volledig zwart maar bij haar heeft dat eerder geluk dan ongeluk gebracht. We zijn er van overtuigd dat Luna haar nieuwe personeel dan ook veel geluk gaat brengen.
Er lijkt zich een echte jager in haar te ontplooien. Ze vindt het hengeltje met een soort muis of veren eraan geweldig. Ze vangt hem binnen no time en sleept hem dan mee. Erg grappig om te zien.
Ze wil deze kunsten dan ook graag aan u tonen wanneer u komt kennismaken.

Luna is inmiddels gesteriliseerd en moet nog even haar laatste check-up krijgen waarna ze hopelijk spoedig naar haar 'for ever home' mag verhuizen.
Wilt u deze lucky lady al leren kennen dan bent u van harte welkom om kennis te komen maken.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"