Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Luke en Leia


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Luke
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers rood
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Leia
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in mei 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : geplaatst

~ Luke en Leia ~

Leia en Luke (Skywalker). Deze broer en zus zijn in Mei geboren. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip.
Luke is gecastreerd, Leia gesteriliseerd. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.

Ze zijn opgegroeid met jonge en wat oudere kinderen, een andere kitten, een grote hond en een levendig gezinsleven. Leia en Luke gaan keurig op de kattenbak, dit is nog wel een open kattenbak. Ze ontlasten op grijs kattengrind, maar ook op strokorrel.

Vervoeren in de auto kennen ze ook. Luke en Leia is aangeleerd dat er bij een eetmoment op een glas wordt getikt met een lepeltje met de woorden 'poesjes!'.
Waar ze dan ook zijn in huis, ze komen naar je toe gerend.
~ Luke ~
Luke is een rood katertje. Luke is een vriendje voor iedereen. Bijzonder gericht op de mensen in het gezin. Hij vindt de hond wel gezellig, in de armen van een kind valt hij in een diepe slaap. Een nieuwe kitten heeft hij als grote broer de weg in het huis laten zien. Hij speelt zacht en vriendelijk, spint als de beste en wil echt altijd een aai.Luke communiceert erg duidelijk . Gaat er iemand koken in de keuken dan komt hij er bij zitten. Hij vertelt dan hele verhalen en vraagt je om het recept. Plof je met een snack op de bank dan komt hij even inspecteren wat je daar precies hebt. Ben je onderweg naar de dierenarts dan wil hij weten wat we gaan doen en of het oke is.Luke houdt van het middagdutje met zijn zus op de vensterbank. Ook ligt hij graag boven in de krabpaal.
's Avonds een film op de bank? Luke is er bij en als zijn zus een rondje zoomies gaat doen, blijft hij lekker liggen.
~ Leia ~


Leia is de zus van Luke. Ze is iets groter, pittiger, ondernemender dan haar broer. Leia is zwart met witte tekeningen. Onder enkele van haar witte pootjes zitten zwarte kussentjes. Ze is gericht op de mensen uit het gezin als zij er zin in heeft. Ze blaast tegen de hond en commandeert hem aan de kant als ze er langs wil.
Overdag is ze wat op zichzelf, jaagt ze op vliegjes of muggen in huis. Ze speelt graag. De kinderen noemen haar spel 'petsen met haar pantoffeltjes'. Ze tikt met haar witte pootjes en houdt vriendelijk haar nageltjes in.

's Middags is er altijd een moment voor een middagdutje. Dat doet ze dan samen met Luke op een kussentje op de vensterbank voor het raam. Houdt u van een avond op de bank, filmpje, kleedje? Dan is Leia van de partij. Ze vindt het heerlijk om er dan bij te kruipen, luid spinnend.

U leest het wel. Deze 2 brengen een hoop gezelligheid mee. Daarvoor hebben ze wel een thuis nodig waar men echt tijd voor ze vrij kan maken en waar vooral ook kattenliefde aanwezig is.
Is dat bij u? Kom dan zeker voor een kennismaking.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"