startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Lola
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in mei 2015 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar schildpad
  • Status : geplaatst


Lola, schildpadpoesje, in april 2015 geboren. Heeft de enting gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd.Lieve Lola, als verlegen katje komen logeren en opgebloeid tot lieve knuffel.
Het leventje binnen De Kittenmand bevalt haar wel. Heerlijk warm, lekker eten (dat kan ze als de beste) en gezellig spelen met al het speelgoed dat voor handen is.

Maar haar favoriet is toch het (nep)muisje. O daar kan ze zo lekker mee spelen. Trap op, loslaten en hup snel er achteraan.
Nog even wat rond meppen en hup de lucht in en vangen maar. Ooooh nu schiet het onder de bank. Ach, dan ga ik maar eens gezellig op schoot liggen en wat knuffels halen.
Hmm, heerlijk daar kan ik zo van genieten (spin spin).
Ja ik geniet hier met volle teugen hoor maar ze zeggen dat ik toe ben aan mijn eigen personeel met bijhorend thuis.
Tja hier moet ik alles nog delen met de andere katten. Dat vind ik best gezellig hoor maar eigen personeel met een gezellig thuis dat klinkt toch wel als muziek in mijn oren.

Klinkt mijn verhaaltje bij u ook als muziek in de oren kom dan eens kennismaken.
Als je hier komt zal ik eerst voorzichtig om het hoekje kijken en als ik voel dat het veilig is ga ik helemaal los. Wie komt er met me spelen...

Heeft u vragen over of belangstelling voor Lola dan ontvangen we voor het eerste contact graag een email via : info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"