Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
 Lola en LioBijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Lola
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : juli 2020 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart wit
  • Status : plaatsbaar
Algemene informatie :
  • Naam : Lion
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 1 juni 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart
  • Status : plaatsbaar
~ Lola en Lion ~


Lola, moedertje, juli 2020 geboren. Katertje Lio is op 1 juni geboren.
Ze hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd.~ Lola ~


Lola is een heel rustige en lieve poes. In het begin was ze op haar hoede maar binnen een paar dagen was ze helemaal op haar gemak. Ze ligt veel te slapen en loopt rustig rond in huis. Mocht je een leuk speeltje voor haar neus houden, dan gaat ze ‘aan’ en rent en springt ze achter het speeltje aan.Lola had een oude breuk in haar pootje toen ze bij de Kittenmand kwam. Na een operatie en laatste controle kunnen we zeker zeggen dat de operatie heel goed verlopen is en de wonden hersteld zijn. Lola speelt weer volop en kan weer heel goed uit de voeten.Als ze ligt vindt ze het heerlijk als je bij haar komt zitten en haar aait. Dan gaat ze er echt voor liggen, draait ze op haar rug en kun je haar buikje aaien. Ze kan zich goed vermaken met zoontje Lion en ze rennen regelmatig achter elkaar aan en stoeien zachtjes met elkaar of gaan lekker tegen elkaar aan een dutje doen op de bank.~ Lion ~

Lion is al een hele kerel, een echte knapperd en is dol op aandacht. Hij komt regelmatig naar je toe en wil dan lekker geaaid worden. Lion is erg nieuwsgierig in huis en alles wordt bekeken en aan gesnuffeld.Lion is erg sociaal en vriendelijk en gaat gelijk naar nieuwe mensen toe om een kijkje te nemen en een kopje te geven.
Ook kan hij zijn energie kwijt als je hem, met speeltjes door het huis, laat rennen of als hij in een gekke bui met zijn moeder tikkertje aan het doen is. Onze kinderen spelen regelmatig met ze dus ze zijn wel gewend aan kinderen en drukte in huis.We zoeken een liefdevol thuis waar ze samen welkom zijn. Gunt u dit moedertje en haar zoontje een liefdevol thuis? Kom dan eens kennismaken. Ze zijn echt super sociaal en super gezellig.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"