Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
LunaAlgemene informatie :
  • Naam : Luna
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 12 jaar oud
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Bijzonderheden : gesteriliseerd
  • Status : geplaatst

Herplaatsing Luna. Luna is 12 jaar. Heeft de jaarlijkse entingen gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd.

Lieve Luna begint er sipjes van te kijken. Ze raakt een beetje van slag.
Wat gaat er toch met haar gebeuren als strakjes de verhuiswagen voorrijd omdat haar personeel gaat emigreren.
Het moet toch lukken om nieuw personeel te vinden. Komt het dan echt door haar mooie leeftijd van 12 jaar. Wil daarom niemand voor haar gaan zorgen?
Dat zal toch niet zo zijn met zoveel kattenvrienden in Nederland.


~ Luna ~

Deze mooie dame heeft de jaarlijkse entingen gekregen, draagt een chip en is gesteriliseerd. Soms loopt het anders in je leven als poes dan je had verwacht. Dit dametje zoekt een nieuw thuis omdat haar personeel gaat emigreren. Graag geven we deze lieverd de kans om via deze site een nieuw thuis te vinden. Luna komt oorspronkelijk van De Kittenmand


Lieve Luna is een redelijk kleine poes. Slank. Is een bijzonder poesje. Ze is weken na de geboorte, samen met haar zusje gevonden in een melkbus bij mensen op het dak van een uitbouw. Daar waren ze verstopt door hun moedertje. Zij zijn destijds bij een gastgezin van De Kittenmand terecht gekomen en daar heeft dit personeel haar samen met haar zusje opgehaald.

Helaas is na ruim een jaar haar zusje plotseling overleden. Luna was destijds echt een rouwende kat. Ze was nog erg jong maar er zat geen leven meer in. Ze at en sliep en tussendoor rouwde ze. Was echt hartverscheurend. Na het een tijdje aangekeken te hebben besloten we een kitten erbij te plaatsten. Op hoop van zegen.
Na een week, uit het niets, begon Luna ineens weer te spelen en leefde ze zienderogen op. Prachtig was dat.


Ze heeft even tijd nodig om iemand het vertrouwen te geven. Maar daar prikt u als kattenvriend natuurlijk doorheen. Ze komt wel naar je toe voor een aai of komt gezellig bij je in de buurt liggen, bij dit personeel niet op schoot.

´s Nachts komt ze wel geregeld tussen ons in liggen en dat is heel fijn. Ze houdt ontzettend van eten, je kunt er de klok gelijk op zetten. Het is een lieve poes. Ze kan rust om haar heen zeer waarderen.
Redt u Luna uit deze situatie waarbij ze haar huidige thuis gaat verliezen? Is ze veilig bij u en mag ze samen met u weer gaan genieten?

Dan kijken we, voor het eerste contact, erg uit naar uw mail via via info@kittenmand-tilburg.nl zodat we de kennismaking kunnen gaan regelen. Ook Luna kijkt er naar uit.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"