Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
 • Naam : Kobe
 • Geslacht : kater
 • Leeftijd : 10 april 2016 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar zwart
 • Bijzonderheden : Kobe is gecastreerd
 • Status : geplaatst

Algemene informatie :
 • Naam : Twiggy
 • Geslacht : Poes
 • Leeftijd : 10 april 2016 geboren
 • Kenmerken : europese korthaar cypers rood gevlekt
 • Bijzonderheden : Twiggy is gesteriliseerd
 • Status : geplaatst


Kobe (katertje) en Twiggy (poesje), 10 april 2016 geboren. Hebben de enting(en) gekregen en dragen een chip.Kobe :

Kleine vent Kobe steekt met zijn gitzwarte vacht goed af tegen zijn dieprode zus. Hij heeft een witte vlek op zijn buik, als herkenningspunt qua uiterlijk.
Kobe is een ondernemende, stoere kater en hij staat altijd vooraan voor een spelletje, ontdekkingstocht of gewoon als er eten wordt uitgedeeld.
Hij was dan ook de eerste die goed doorhad waar dat eten vandaan kwam en begon op voorhand maar te miauwen zodat we hem zeker niet zouden vergeten.Hij is helemaal verliefd geworden op onze oudere poezendame Twiki van 14 jaar en kan maar geen genoeg krijgen van het knuffelen met haar.
Totdat het "oma" allemaal wat teveel wordt en hij weer wordt weggejaagd, om het vervolgens een paar minuten later weer te proberen.Als de bank voorzien is van een zachte doek dan wil hij zich graag bij je installeren.
Over hem echt bij je pakken heeft hij echter zijn eigen ideeen, maar als stoere kater kun je hem dat niet kwalijk nemen.
Wat zeker niet wil zeggen dat hij niet van kriebelen houdt! Hij kan daar echt van genieten en laat je precies weten waar het het lekkerst aanvoelt.
Kobe is een levenslustig, speels en nieuwsgierig katertje en een hele charmeur.Twiggy :

Twiggy is de opvallendste van het stel met haar prachtige, dieprode vachttekening en haar schattige koppie. We hebben met haar een echte doorbraak gehad!
Was ze eerst een lief maar toch verlegen meiske dat soms bang was en terugdeinsde, nu is ze 180 graden omgedraaid.De extra "training" heeft echt zijn vruchten afgeworpen. Ze is niet meer dat schrikachtige dametje van voorheen.
Ze kan nu geen genoeg krijgen van kriebeltjes. Als ik haar roep en ze heeft tijd dan komt ze onder mijn handen paraderen om maar op zoveel mogelijk plekjes aangeraakt te worden.
Hoe lekkerder ze het vindt hoe meer ze spint en zelfs begint te kwijlen. Als ze er genoeg van heeft loopt ze op haar gemak weg.

De training is nog niet op zijn eind hoor, want op dit moment doet ze dit wel bij mij maar niet bij mijn man. Bij hem gaat ze graag achter hem op de bank liggen.
Als ze naar een nieuw thuis gaat moet ze natuurlijk ook even aan die nieuwe handen en nieuwe mensen wennen maar dat zult u als kattenvriend zeker begrijpen.Als ze op ontdekkingstocht gaat is dat vaak met broer Kobe. Ze is nog wel voorzichtig, maar dat komt misschien meer omdat de dingen die ze doet soms niet mogen.
Voorbeelden hiervan zijn: De beker water van het vrouwtje leegdrinken, gaan liggen op haar borduurwerk of stiekem op het aanrecht springen.Kobe en Twiggy kunnen goed overweg met onze hond en de andere katten in huis. Ze weten goed welke kat ze kunnen benaderen en welke niet en voor de hond gaan ze ook niet opzij.
Ze spelen of hun leven ervan afhangt (vooral achter elkaar aan rennen, trap op en trap af is een hele belevenis) en kunnen heerlijk liggen slapen erna.
Soms zoeken ze elkaar op om bij elkaar te liggen maar nu ze aan het begin van de puberteit staan worden steeds vaker eigen plekjes gekozen.

Kobe en Twiggy kunnen het super goed met elkaar vinden en moeten soms ook even stoom afblazen met een robbertje stoeien. Dit gaat hard tegen hard, maar even later zijn ze weer elkaars beste maatjes.
We willen de kittens als koppel laten gaan zodat ze veel steun hebben aan elkaar en samen kunnen opgroeien. Het beste wat je een kitten kunt geven.

Heeft u interesse om deze twee jonge pubertjes de volgende stapjes in de toekomst te laten zetten? Kom dan kennismaken met deze heerlijke kleintjes.

Als u informatie wilt of belangstelling heeft voor Kobe en Twiggy dan ontvangen we graag een email via : kittenmand@home.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"