Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
KianoAlgemene informatie :
  • Naam : Kiano
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers wit
  • Bijzonderheden : gecastreerd
  • Status : geplaatst

Kiano, katertje, juli 2023 geboren. Heeft de entingen gekregen en draagt een chip.
~ Kiano ~

Kiano is echt een kleine bandiet en een erg nieuwsgierige kitten. Gaat graag op ontdekking uit door heel het huis. Geen enkele plek is veilig en wil hij ook meteen onderzoeken. Zo kan hij wel eens verstopt zitten op de gekste plekken. Verder is het een heel actieve kitten die graag speelt met iedereen en ook met andere katten. Hij daagt ze graag uit en laat zich zeker niet onder sneeuwen door grotere of oudere katten.

Hij vindt aandacht krijgen echt het leukst. Tot hij het beu is en geen zin meer heeft dan laat hij dit merken door zachtjes te bijten en weg te gaan en gaat dan een rustig plekje opzoeken.
Van al dat spelen en aandacht wordt hij natuurlijk ook moe en slaapt overdag nog regelmatig.
Zijn favoriete speeltjes zijn: Een balletje, een muisje en de stok met veertjes en knuffeltje met elastiek die hij probeert te pakken. Ook een lege doos of tas vindt hij al leuk om mee te spelen. Verder is het ook echt een sociale kitten die op iedereen afkomt en komt snuffelen bij je. Hij laat zich door iedereen goed pakken en aaien alleen als hij echt geen zin heeft wurmt hij zich uit je armen.

Hij luistert ook al goed naar zijn naam en kijkt meteen als je die noemt en komt vaak meteen naar je toe. Zijn favoriete slaapplekje is op schoot of op je borstkas.
Maar ook op de bank, stoel of een zachte warme plek vindt hij heerlijk, zoals de krabpaal met mandje.Eten en drinken doet hij erg goed.
Zijn lievelingsvoer is brokjes en natvoer met kip en zalm smaak. Ook stukjes vlees of vis vindt hij heerlijk. Hij drinkt voornamelijk graag water en soms pakt hij wat kattenmelk maar dat is niet zijn favoriet.

Hij is bij mij in het gastgezin opgegroeid met andere katten dus die is hij wel gewend. Andere huisdieren niet. Met kinderen is hij ook niet opgegroeid maar vindt het wel erg leuk alleen als ze te druk zijn of gillen dan niet, dan vlucht hij even weg naar een rustige plek.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"