startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Kenny
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : 3 juli 2017 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood-wit
  • Status : gereserveerd


Kenny, katertje, 3 juli 2017 geboren. Heeft de enting(en) gekregen en draagt een chip.Kenny is een heerlijk lief en stoer katertje.
Het is een ontzettende knuffel en een allemansvriendje. Hij laat zich door iedereen aaien en kriebelen, maar soms moet hij het allemaal even op zijn gemak aankijken.
Meestal is hij snel overtuigd van 'goed volk' en dan komt hij vol overgave zijn knuffels en aaitjes halen.Hij is ontzettend nieuwsgierig en is benieuwd wat zich achter al die deuren in huis bevindt.
Hij is dan ook vaak op ontdekkingstocht en kan daar super van genieten. Hij speelt en stoeit graag met alle katjes en heeft daarbij geen voorkeur.

Vooral de volwassen katten van het gastgezin vindt hij erg interessant. Daarom hebben we besloten dat hij stoer genoeg is om alleen te gaan verhuizen naar een nieuw vriendje of vriendinnetje of misschien zelfs wel meerdere nieuwe vriendjes.
Bent u op zoek naar een lief vriendje voor uw kat(ten) kom dan zeker eens kennismaken met dit lieve manneke.
Hij kijkt er al naar uit.In de week van 12 oktober krijgt hij de 2e inenting en mag een weekje later De Kittenmand verlaten. Kom zeker al kennismaken.
Als het klikt gaan we hem graag voor u reserveren.
Voor een eerste reactie ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"