Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje vragen over de site? mail de administrator
Juultje Suzie


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Juultje
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Suzie
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in juli 2023 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers met wit
  • Status : geplaatst

~ Juultje en Suzie ~

Juultje en Suzie, juli 2023 geboren.
Hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gesteriliseerd.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.~ Juultje ~

Een rustig en zachtaardig meisje.
Ze houdt van knuffelen en komt graag op schoot liggen. Ze is dol op snoepstaafjes en gaat actief op zoek. Soms vind ze er 1 op een plekje die niet persé voor haar bedoeld is. Ze laat haar broer en zusjes weten wanneer ze te dichtbij komen door even kort te grommen, maar hier blijft het dan ook bij.

De vensterbank is haar favoriete plekje, van waaruit ze de boel buiten goed kan observeren. Nieuwsgierig volgt ze alles wat beweegt .Ze kan het goed vinden met haar zusje Suzie en qua karakter passen ze ook goed bij elkaar. Ze ligt graag op de krabton, het liefst diegene naast de verwarming met zicht op de tuin. Heerlijk relaxed naar buiten kijken terwijl je lijfje warmte vangt.
Als de zon dan ook nog eens schijnt dan is er geen gelukkigere kat.Wanneer ze meer behoefte heeft aan actie vind ze het leuk om gezellig met je mee te lopen, misschien ga je wel iets lekkers pakken. Maar ook samen met het hengeltje spelen vind ze erg leuk. Kortom echt een schat .~ Suzie ~


Een bescheiden meisje dat in eerste instantie afwachtend was maar nu steeds meer van zichzelf laat zien. Ze heeft de kunsten bij haar broer en zusjes afgekeken en rent nu enthousiast rond en speelt erg graag.

Tikt nepmuisjes door de kamer of rent achter propjes papier aan. Ze vind de speelhengels en balletjes ook heel leuk. Neemt balletjes in haar bekje mee.
Slapen doet ze bij voorkeur in de krabton en kan uren héérlijk soezen.Als je denkt dat ze alleen bescheiden is dan heb je het mis, als er te ruw gespeeld wordt weet ze zich goed te verweren. Ze wordt erg graag geaaid en heeft al interesse in je schoot. Komt kijken als haar broer of 1 van haar zussen op schoot ligt.Als je op de grond gaat zitten komt ze direct bij je en loopt over je benen heen of komt tegen je aanstaan. Het is een lieverd die erg geniet van je nabijheid.

Voor het eerste contact ontvangen we dan graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"