Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Joep en Teun


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Joep
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Teun
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Status : geplaatst

~ Joep en Teun ~

Joep en Teun zoeken een nieuw thuis waar ze samen welkom zijn. In 2016 geadopteerd vanuit De Kittenmand maar helaas loopt het prive tussen het personeel anders dan gehoopt en raken deze katjes hun thuis kwijt.

Bent u op zoek naar 2 lieverds? Lees dan zeker verder.
De katjes hebben volgens schema de behandelingen tegen parasieten en de entingen gekregen.~ Joep ~

Joep is een hele zachtaardige zwarte gecastreerde kater.
Is heel graag buiten maar komt zeer regelmatig naar binnen om wat te eten en wat kriebels van de baas te halen. Is een kat die echt naar buiten moet kunnen het is namelijk een echte jager. In de winter is hij meer binnen en heeft dan zijn favoriete plekjes in huis.
Hij vindt het heerlijk om geborsteld te worden of gekriebeld, komt in de avond bij het gezin liggen en kruipt dan op je borst. Heeft wel wat blaasproblemen gehad in het verleden is daar aan geholpen en eet dieetvoer waardoor het weer goed gaat.
Kortom een tevreden kat.
~ Teun~

Teun is een klein grijs eigenwijs katertje.
Hij is heel aanhankelijk wordt heel graag gekriebeld en eist zijn aandacht op. Weet precies wat hij wil en je komt hem heel de dag tegen. Is heel nieuwsgierig en ook graag buiten, maar kan ook prima binnen zijn.
Hij heeft op jonge leeftijd veel last gehad van ontstekingen aan zijn tandvlees. Dit heeft de dierenarts goed kunnen oplossen door al zijn tanden te trekken.
Kan daarom alleen nog zacht voer eten maar doet het daar prima op.
Ook Teun is heel tevreden. Joep en Teun kunnen heel goed samen zijn, je vindt ze regelmatig samen tegen elkaar aan slapend. Ook kunnen ze samen goed stoeien wat er af en toe wel even fel aan toe kan gaan, maar loopt nooit uit de hand.

Kunt u deze schatten een fijn thuis bieden? Dan ontvangen we voor het eerste contact graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

Daarna brengen we u in contact met het huidige personeel van Teun en Joep zodat jullie samen kunnen bekijken of het de match geeft waar u naar op zoek bent.

De overname van deze katjes gaat verder buiten De Kittenmand om. Maar omdat de katjes wel van De Kittenmand afkomstig zijn helpen we ze graag met de zoektocht naar het juiste nieuwe thuis. Ze wonen in de omgeving van Tilburg.terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"