Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Chucky en Jody


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Chucky
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in juni 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar rood
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Jody
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : in juni 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart met wit
  • Status : geplaatst

~ Chucky en Jody ~


Chucky, katertje, en Jody, poesje. In juni geboren 2022.
Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. Zijn gecastreerd/gesteriliseerd.
We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn
~ Chucky ~


Chucky is een prachtige grote rode kater. Hij is zeer zachtaardig naar andere katten en met iedereen maatjes. Hij is verlegen te noemen en vindt sommige dingen best nog spannend.
Hij was dan ook al 4 maanden toen hij alleen buiten op een parkeerplaats is gevonden.
Zijn voorgeschiedenis weten we niet, maar dat hij erg bang was was wel duidelijk.
Inmiddels is hij aardig gewend aan t huiselijk leven. Als hij op de krabpaal ligt met een ander katje vindt hij het prima als je dat andere katje aait zolang je hem maar niet aanraakt.
Dat vindt hij nog te spannend.
Wel vindt hij het fijn als je tegen hem praat en hij gaat dan aandachtig zitten luisteren. Als hij lekker op z'n gemakje is loopt ie nieuwsgierig rond en speelt met de andere katjes of met kattenspeelgoed. Bovenop de kast alles van bovenaf bekijken vindt hij ook erg interessant en hij volgt dan met een schuin kopje alles wat je doet.

Verstopplekjes zijn voor hem belangrijk als er bezoek komt. Met vreemde mensen trekt hij zich graag terug. Samen met Jody ligt hij dan op z'n gemak achter de bank. Dat is ook 1 van z'n favoriete slaapplekken en daar hoor je hem dan ook vaak snurken.

~ Jody ~


Jody is een heel lief poesje met een zacht karakter. Ze is erg rustig van karakter en snel tevreden. Ze doet alles wat een blij katje hoort te doen, spelen, rennen en lekker in t zonnetje slapen. Ze zit graag op de vensterbank naar de vogels buiten te kijken.

Als ze haar vriendjes kwijt is begint ze hen te roepen. Ook kan ze zomaar in zichzelf "praten" als ze lekker op haar gemak is. Zo schattig. Ze is dol op eten en vindt eigenlijk alles lekker. Als ze t niet snel genoeg krijgt spoort ze je wel even aan om op te schieten.
Ze vindt t heerlijk om aandacht te krijgen en kan dan genietend luisteren en knipogen. Aanraken gaat nog een stapje te ver, maar we denken dat ze daar ooit met de juiste aanpak wel van gaat genieten.

Ze is wel nieuwsgierig naar je handen als je die uitsteekt en stilhoudt. Samen met Chucky ligt ze vaak op hun favoriete plekje achter de bank. Je hoort ze dan samen luid spinnen of flink snurken. Zo schattig.
Beide katjes zijn erg rustig. We zoeken baasjes die begrijpen hoe ze met deze katjes om moeten gaan en waar ze zichzelf mogen zijn. Ze hebben in hun nieuwe thuis alle aandacht en liefde nodig om zich verder te ontwikkelen.

Heeft u ervaring met afwachtende katjes? En vooral mogen de katjes bij u zijn zoals ze nu zijn? Dan kunnen deze 2 veel gezelligheid bij u in huis brengen.

Voor het eerste contact ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nl

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"