Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand
Wat is de Kittenmand
Speciale aandacht
Ook meedoen met de Kittenmand ?
Thuis gezocht
Adoptieprocedure van de Kittenmand
ANBI gegevens
Vrienden van de Kittenmand
Kitten gevonden ?
Gastenboek
Kittenkrabbels
Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator
Jessie en Tina


Bijzonderheden : samen te plaatsen

Algemene informatie :
  • Naam : Jessie
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 5 september 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met vlekjes
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Tina
  • Geslacht : poes
  • Leeftijd : 5 september 2022 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar wit met vlekjes
  • Status : geplaatst


~ Jessie en Tina ~


Jessie en Tina, zusjes. 5 September geboren binnen De Kittenmand. Hebben de entingen gekregen en dragen een chip. We zoeken een thuis waar ze samen welkom zijn.
~ Jessie ~


Ik ben Jessie, en samen met mijn zusje Tina ben ik op zoek naar een mandje-voor-altijd.
Ik ben een stoere poes, die als eerste haar neus overal in steekt.
Mama heeft ons geleerd voorzichtig te zijn, maar ik ben vaak te nieuwsgierig om af te wachten. Ik kijk niet graag de kat uit de boom!

Ik speel graag met mensen: mijn rode balletje is een leuk spelletje voor die twee-benige wezens. Ze blijken het erg leuk te vinden om dat ding weg te gooien.
Ik ben de kwaadste niet: ik haal het balletje steeds weer op, dan kunnen we leuk samen bezig zijn. Ik houd dat gemakkelijk een half uur vol. Meestal is het huidige personeel dan wel uitgespeeld.

Dan ga ik nog maar even door met rennen over de trap en door de woonkamer, achter mijn zusjes of broertjes aan: hun speeltjes afpakken. En als ik daar ook mee uitgespeeld ben, dan kom ik op de leuning van de bank zitten om het haar van het personeel even te fatsoeneren. Ik speel graag voor kapper!
Als het personeel me aait, beloon ik ze uitgebreid: ik lik hun vingers schoon voordat ze mijn zusje gaan aaien. Iemand moet het ze toch leren: handen wassen voordat je ons aanraakt! Of was het nou voor je aan tafel gaat? Zijn die handen in ieder geval schoon, voordat de snoepjes uit het voorraadblikje worden gehaald.
Als ik het gerammel van dat blikje hoor, sta ik klaar hoor!

Ik speel het liefst met Tina. Die doet net zo gek. Samen zetten we het huis op stelten. Maar we kunnen ook heel lief tegen elkaar aan in slaap vallen op de bank of lekker knus met z’n twee in 1 mandje.
~ Tina ~

Ik ben Tina. Ik ben vernoemd naar een pittige zangeres: Tina Turner. Dit zou te maken kunnen hebben met mijn pittige karakter. Ik maak graag geluid, ren vaak door het huis, doe niet onder voor mijn grotere broers en kan mezelf goed tegen hun geplaag verdedigen.
Ik ben in het eerste contact iets voorzichtiger dan mijn grotere zus Jessie, maar heb ik je uitgebreid besnuffeld en goedgekeurd, dan kom ik lekker bij je liggen als ik daar zin in heb.

Samen met Jessie ren ik achter balletjes aan. Ik houd ze ook lekker voor mezelf, het personeel moet zelf maar hun balletjes oprapen! Een ritselspeeltje is wel mijn favoriet hoor! Komt de snoepjespot tevoorschijn, dan sta ik vooraan. Tja, al dat rennen kost veel energie. Dat moet goed aangevuld worden!
Ik eet heel netjes uit de hand van het personeel als ze de snoepjes zo nodig vast willen houden. Tijdens het spelen en aaien zorg ik dat de handen van het personeel goed schoongemaakt worden. En komen de snoepjes niet snel genoeg mijn kant op, dan tik ik wel even met mijn pootje op het been van het personeel om de aandacht op mij te vestigen.
Samen zoeken wij dus een mandje-voor-altijd. Heeft u een huis met veel trappen waarover wij kunnen roetsjen? Eventueel een afgesloten tuin waarin we met een balletje of een muisje kunnen spelen? Zoekt u nog een kapper of ballenraper?

Dan zijn wij misschien een match! Wij zitten bij de digitale brievenbus van De Kittenmand te wachten op post.
Stuurt u een mailtje naar info@kittenmand-tilburg.nl , dan kunnen we eens afspreken om elkaar te ontmoeten.

Tot gauw?!

terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"