startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator

Algemene informatie :
  • Naam : Japie
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : in april 2013 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar Rood met beetje wit oa op befje
  • Bijzonderheden : Japie is gecastreerd
  • Status : geplaatst


Japie, kater, gecastreerd. Naar schatting april 2013 geboren. Heeft de entingen gekregen en draagt een chip.Japie is een stoere kat. Hij is super knuffelig en niet bang aangelegd.
Zelfs de stofzuiger deert hem niet. Hij vindt het heel leuk om overal bij te zijn (als ik water uit de kraan drink, dan kijk ik tijdens het drinken recht in zijn ogen, zo nieuwsgierig is hij).

Hij vindt het heel fijn als je tegen hem praat. Dan rolt hij al spinnend op zijn rug.
Zit op de wasbak te kijken hoe je je tanden poetst, helpt mee de was sorteren (lees: alles proberen te pakken wat beweegt), hij vindt het leuk om op de tablet te spelen (vooral de YouTube spelletjes speciaal voor katten, maar ook de spelletjes die je zelf probeert te spelen), Hij krijgt zijn brokken uit de Pipolino, voor wat extra stimulans. Hij gaat overal met je mee om zich er tegen aan te bemoeien.

En als hij vindt dat je hem niet genoeg aandacht geeft dan tikt hij tegen je been. Kortom: ruwe bolster, blanke pit! Vooral vertederend als hij op zijn zij of rugje ligt te genieten en met zijn pootjes in de lucht trappelt. Zo schattig om dat te zien.
Het is een hele lieve, knuffelige, gezellige, nieuwsgierige, ondernemende kater met sproeten op zijn neus en prachtige ogen. Geschikt voor iemand die in staat is om zijn lichaamstaal te lezen en die signalen respecteert omdat de kat mag zijn zoals hij is. Ga je door met hem aanhalen terwijl hij de signalen van...beter te stoppen...heeft gegeven dat ga je over zijn grens en laat hij zijn tandjes voelen.

Zijn snijtanden aan de bovenkant waren al afgebroken toen hij binnen De Kittenmand kwam maar zijn ondertanden voel je dan wel. Maar zoals gezegd...respecteer je zijn grenzen die hij echt aangeeft dan gaat het prima en is hij poeslief. Japie is een katje dat graag alleen geniet van alle aandacht en zorg. Koppeling met een andere kat of hond bleek binnen De Kittenmand geen succes. Maar geef hem eens ongelijk. Heb je eindelijk je gouden mandje en liefdevolle thuis gevonden zou je de aandacht ook nog moeten delen. Japie doet dat liever niet.Bij wie mag Japie verder gaan met genieten van het leven? Bij wie mag hij het enige huisdier zijn?
Wij gaan graag verder in overleg om te kijken of het een match kan zijn zodat de kennismaking kan volgen. Japie kijkt er naar uit!

Mogen we voor het eerste contact een mail ontvangen via info@kittenmand-tilburg.nl? Alvast dank.


terug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"