Hompagina van de Kittenmand
ANBI gegevens
startpagina Stuur de Kittenmand een mailtje Kittenmand gastgezin forum vragen over de site? mail de administrator


Bijzonderheden : samen te plaatsen


Algemene informatie :
  • Naam : Izar
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : half mei 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar cypers
  • Status : geplaatst
Algemene informatie :
  • Naam : Nunki
  • Geslacht : kater
  • Leeftijd : half 2016 geboren
  • Kenmerken : europese korthaar zwart
  • Status : geplaatst

Izar en Nunki, 2 broertjes, hebben de entingen gekregen, dragen een chip en zijn gecastreerd. Half mei 2016 geboren.
~ Izar ~


Izar is een stoer katje, dat niet bang is voor nieuwe uitdagende situaties en daar goed mee om kan gaan. Samen met zijn broertje Nunki speelt hij de hele dag door. Izar is een katje dat hecht aan rituelen. Zodra 's morgens de wekker gaat bij het gastgezin springt Izar spinnend op bed om de eerste kroelen te komen halen. Zo is er ook 's avonds voor het slapen gaan zo'n ritueel.
~ Nunki ~


Nunki is ook een super lief katje. Hij kan heerlijk relaxen en languit op zijn rug liggen, wat een prachtig gezicht geeft. Samen dolle pret met zijn broertje. Ze letten goed op elkaar. Waar de een gaat zal de ander volgen. Hij speelt ook graag en is graag bij je in de buurt.Beiden zijn ze dol op andere katten! Ze volgen ze dan ook door het hele huis.
Zelfs voor de grote hond in huis zijn ze niet bang en geven haar graag kopjes!
Het zou dus een prima combinatie kunnen geven met meerdere katten of een hond(je) dat al gewend is aan katten om zich heen.

Bij thuiskomst wordt het gastgezin begroet.
Ze tilt Izar dan op en dan ligt hij heerlijk, als een baby, op haar schouder te hangen om kopjes te geven. Het aanhalen is ook helemaal prima als hij ligt te slapen of als hij lekkere snoepjes krijgt.
Als 's avonds de rust is weergekeerd in huis komen ze graag bij je in de buurt liggen of tegen je aan. Reken maar dat er dan genoten wordt van de aandacht en het kroelen.

We gaan deze 2 niet uit elkaar halen en willen ze dan ook als koppel naar een rustig en liefdevol thuis laten gaan. Liefst geen kleine kinderen voor deze 2 katertjes zodat ze in alle rust kunnen wennen.
Wie heeft er voor deze 2 stoere broertjes een warm mandje, veel liefde, aandacht en tijd?

De katjes zullen naar verwachting tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe thuissituatie maar we weten dat ze zich echt kunnen hechten en zich compleet kunnen overgeven voor een kroelpartij als ze je vertrouwen. Met liefde, tijd en geduld komt dat allemaal goed. Maar dat zal voor ervaren personeel geen probleem zijn.
Voor een eerste reactie ontvangen we graag een mail via info@kittenmand-tilburg.nlterug naar startpagina

2007 stichting "de Kittenmand"