Hompagina van de Kittenmand
Hompagina van de Kittenmand Wat is de Kittenmand Speciale aandacht Ook meedoen met de Kittenmand ? Thuis gezocht Adoptieprocedure van de Kittenmand ANBI gegevens Vrienden van de Kittenmand Kitten gevonden ? Gastenboek Kittenkrabbels Kittenmand nieuws
startpagina Stuur de Kittenmand een maitlje vragen over de site? mail de administrator

De Kittenmand, kittenopvang via gastgezinnen.


Wij zijn een team, van coordinators en gastgezinnen, en wij staan klaar voor de opvang van die kleine kwetsbare hummeltjes.
Voor die wezentjes die het zonder hulp van de mens niet zullen redden. De kittens zijn welkom bij de gastgezinnen thuis.
De leeftijd van de kittens kan varieren van pasgeboren tot enkele maanden oud.

Bij het gastgezin worden ze verzorgd en geknuffeld. Alles is erop gericht de kittens een heerlijke en vooral veilige thuissituatie te bieden. Zo kunnen ze goed worden gesocialiseerd en kunnen ze wennen aan van alles in huis.
En dat tot ze oud genoeg en sociaal genoeg zijn om te worden geadopteerd. Ook de gezondheid van de kittens wordt scherp in de gaten gehouden.

Dankzij de medewerking van diverse dierenartsen kunnen de kittens zeker zijn van een goede medische begeleiding.
Verreweg de meeste kittens konden we vanuit de gastgezinnen naar een nieuw thuis laten gaan. En dat is waar we het allemaal voor doen. De kleintjes door de moeilijke eerste levensperiode heen helpen zodat ze een kans op leven krijgen en zo, samen met de nieuwe baasjes, een fijne toekomst tegemoet kunnen gaan.
April 2023 betekent 15 jaar Kittenmand. Een hele prestatie voor een team van vrijwilligers. Het geeft ook de noodzaak van opvang aan.

Sinds februari 2024 staat de kittenteller van binnengekomen katjes inmiddels op 2404
Nog velen zullen hulp en een goede verzorging nodig hebben.
Wij zullen doorgaan....want zij hebben een goede opvang nodig, ze verdienen het! Het hele team werkt geheel op vrijwillige basis.
De Kittenmand is afhankelijk van giften en donaties.
Ook uw hulp is van harte welkom.terug naar startpagina
© 2007 Stichting "de Kittenmand"